Hírek

Panoráma Part Siófok: Saját Balaton-parttal rendelkező lakópark épül Siófokon (x)

likebalaton

Amire az elmúlt években nem volt példa, most megvalósul: újépítésű luxuslakások épülnek Siófokon, melyekhez saját partszakasz tartozik.

Siófok utolsó, még kihasználatlan partszakaszán épülő luxus-lakóparkban a lakások változatos méretekben, 47 és 108 nm között lesznek elérhetők.

A három épületből és 148 lakásból álló lakópark épületeiből kettő közvetlen balatoni panorámával rendelkezik, azaz épületek közül kettő négy-, egy pedig háromeletes lesz.

A lakások ára az elhelyezkedéstől és a kilátástól függően négyzetméterenként 500e és 800e között mozog. A építkezés helyszíne az egyedülálló, két hektáros, közvetlen partszakasszal rendelkező telek az Erkel Ferenc utcában, a Hotel Azúr szomszédságában.

A lakópark Siófok belvárosától öt perc sétára épül és közvetlen közelében van a kikötő.

https://www.google.hu/maps/@46.9069657,18.0413504,15.75z?hl=hu

A Panoráma Part három különlegessége

Hozzáértőknek azonnal szembetűnő, hogy ez az utolsó, még elérhető, közvetlenül Balaton-parti telek Siófokon. A lakópark másik érdekessége a rendkívül magas kivitelezési minőség, valamint a lakásonként kiépített, egyedi hőszivattyúk.

A műszaki paramétereket tanulmányozva hamar kitűnik, hogy jóval átlag fölötti, különleges minőséget garantál az építtető cég. A magas műszaki tartalom jó érv amellett, hogy a megvásárolt lakások még évtizedek múlva is értékállóak lesznek. A lakásokhoz tárolók és parkolóhelyek vásárolhatók. A tervezés átgondoltságára utal, hogy a teraszokat - még a kisebbeket is - úgy alakították ki, hogy alkalmasak legyenek kerti bútorok elhelyezésére.

A műszaki tartalom bemutatása itt érhető el a Panoráma Part weboldalán.

Két épület lakásaiból közvetlen panoráma nyílik a Balatonra

Lakásonként egyedi hőszivattyú

A saját hőszivattyú még azok figyelmét is azonnal felkelti, akik nem járatosak a műszaki kérdésekben. Ugyanis minden lakás saját, egyedi hőszivattyúval kerül átadásra, aminek értéke 3 millió forint lakásonként. Az építtető azért választotta ezt a megoldást, mert a legmagasabb minőségű fűtéssel és hűtéssel kívánja felszerelni a lakásokat. A saját hőszivattyú a jelenleg elérhető legmagasabb minőségű fűtő-hűtő megoldás.

A lakások átlagosan 47-108nm-esek, a hozzájuk tartozó teraszok 10 és 80nm közöttiek

A tervező és az építtető

Egy lakópark építése kapcsán mindig fontos kérdés, hogy ki a tervező, valamint az építtető cég. A Panoráma Part tervezői Ripszám János (Ybl-díjas építész) vezető tervező és Hideg Norbert építész. Az építészek számos díjat nyertek meg; ezek közül néhány referencia a Panoráma Part weboldalán is megtekinthető.

A beruházó-építtető 30 éves tapasztalattal bír lakóparkok építésében. Egyik referenciája a Vitorlás lakópark, amely a Panoráma Part közelében épült 2003-ban.

Jelenleg (március elején) a lakások kb. 25%-a lett lekötve, az érdeklődők még számos eladó lakásból válogathatnak.

A Panoráma Part weboldalán a lakásválasztó segítségével áttekinthetők az épületek, a szintek, valamint a lakások alaprajzai.
http://panoramapart.hu/lakasvalaszto/

Ha telefonon vagy személyesen szeretne érdeklődni,  Gazdag Mónikát keresse a +36-30-994-7717 telefonszámon.

Személyesen a WNT Projekt. Kft. irodájában, a 1137 Budapest, Radnóti Miklós utca 2. szám alatt tájékozódhat az épülő ingatlanról.

Hozzászólások

Partnereink

Veszprém Vas Zala Fejér