Keresés

Például 2018.01.18
Például 2018.01.18

Ez a pozíció felelősséget kíván! (x)

Életünkben fontos szerepet kell, hogy kapjon a változás. Mindannyian azt szeretnénk elérni, hogy sikeresek legyünk az életben. Ehhez azonban tudnunk kell azt, hogy mindezért tennünk is kell.

Balaton mindenkor – télre sem zár be a magyar tenger

Sorra nyílnak a műjégpályák, tematikus hajóutak indulnak – télen is nyitva lesz a Balaton.

Ezek a szempontok állhatnak a sikeres elhelyezkedés mögött!

Ahhoz, hogy sikeresen el tudjunk helyezkedni az adott szakmában, előtte egy nagy megmérettetés vár ránk, méghozzá az állásinterjú.

Amit az egerekről tudni kell

Az egerek az egyik legkártékonyabb rágcsálók, amelyek a ház körül felbukkanhatnak a patkányok mellett, azonban míg a patkányok esetében a legtöbben hajlamosak azonnal szakember segítségét kérni az irtáshoz, addig az egerek esetében rengetegen mégis annyiban hagyják a dolgot, pedig az egér ellen is vannak hatékony módszerek.

A Prémium Linképítés szerepe 2018-ban

2018-ban a linképítés már nem ugyanazt a szerepet tölti majd be, mint a kezdetekkor vagy 2010-ben, illetve 2 évvel ezelőtt. Míg régebben a linképítés adta meg a PageRank értéket, mely az adott weboldal találati listán való helyének megállapításában az algoritmusok számára az egyik legmeghatározóbb volt, addig ma már nem is annyira SEO szempontból van jelentősége.

Milyen pozícióban aludjunk, milyen matracot válasszunk?

Életünknek több mint egy harmadát alvással töltjük ezért pedig egyáltalán nem mindegy az, hogy milyen matracon alszunk. Egy rossz matrac sok álmatlan éjszakát okozhat számunkra, azt pedig nekünk kell kiválasztanunk, melyik matrac számunkra a legmegfelelőbb.

Így őrizd meg ékszereid ragyogását - tárolási tippek

Az ékszer tárolása, állagmegőrzése mindig is kulcsfontosságú kérdés volt. A nemesfém és egyéb, időtálló anyagok számára a por nem jelent valódi veszélyt, ahogy a pára vagy száraz levegő sem, ugyanakkor az ékszerek szépségének, ragyogásának megőrzése érdekében fontos kerülni mindezt.

Télen is jönnek a turisták - ha találnak programot és megfelelő szálláshelyet

Egyre többen nemcsak egy hosszú nyári nyaraláson töltik el a szabadságot, hanem egy-egy napot lecsippentve hosszú hétvégéken is kikapcsolódnak. Ennek ellenére a Balaton Riviéra területén augusztus végével jelentősen csökken a turisták száma.

Adventi üzenet Pannonhalmáról (x)

Advent idején az anyagi javak utáni szaladgálásnál sokkal fontosabb lenne a befelé fordulás, az elmélyülésre, az egymásra szánt idő. Pannonhalma ezeréves monostora éppen erre kínál alkalmakat.

Új kiállítás nyílt a balatonalmádi VasútARTjáróban

A település hétköznapi életéről és környezetéről készült fotók alkotják a legújabb VasútARTjáró kiállítás anyagát.

1 2 3 4 5 ... 447

Partnereink

Veszprém Vas Zala Fejér