Keresés

Például 2017.11.20
Például 2017.11.20

A legnépszerűbb turisztikai domének a világon

Talán hihetetlennek hangzik, de már 335 millió domén név van szerte a világban használatban. Érdekes, hogy ezekből naponta csupán csak néhányat látogatunk meg rendszeresen.

Csillagok az otthonunkból: A Tetőtér előnyei (x)

A tetőtéri lakások igen megosztók. Az ingatlanközvetítők szerint sok olyan ember van, aki el sem tudja képzelni, hogy ilyen helyen éljen, de rengeteg az olyan ember, aki lakás keresés során kimondottan tetőtéri lakást szeretne. Nekik talán a párizsi háztetők azon hangulata ugrik be az ilyen helyekről, amit a filmekben láthatunk.

Az alsóörsi palacsintafesztivál szervezői nem számítottak ekkora érdeklődésre

Először rendezték meg a Sirály parkban a palacsintafesztivált, a János Pince Udvarház és a Balaton Riviéra Turisztikai Egyesület szervezésében.

A Hungária indulhat a világ legelegánsabb klasszikus vitorlásversenyein is

Hét év után eredeti, klasszikus formájában újra vízre kerülhetett a Hungária, ezúttal Tihanyban, a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő kikötőjében, miután Cittel Lajos veszprémi hajóépítő műhelyében egy éven át dolgoztak rajta.

EKF2023 - Elkészült a veszprémi pályázat arculata

A Veszprém Európa Kulturális Fővárosa 2023 pályázat nagykövetei személyiségükkel, munkájukkal képviselik, erősítik a pályamunkát, mondta Porga Gyula.

Balatoni jutalomkiránduláson vettek részt a szanyi iskolások

A szanyi Szent Anna Katolikus Általános Iskola májusban 100 ezer forintot nyert a Katolikus Pedagógiai Intézet Szent László-emlékévi pedagógus programpályázatán, bakonyszentlászlói túrájuk leírásával.

Sétáljon velünk a keszthelyi kastély parkjában

A keszthelyi kastélypark egész évben ingyenesen látogatható, az őszi időszakban is teljes pompájában vár bennünket.

Tizenkilencen indulnak a Balaton-kerülő vitorlásversenyen

Tizenkilenc vitorlázó indul szombaton a Mol Nagydíj szóló Balaton-kerülő versenyen.

Nézzünk szét a Kis-Balatonnál (videó)

Új kisfilm készült a Kis-Balatonról, jöjjön velünk kirándulni!

Kitáblázzák a turisztikai kerékpárutakat

Megkezdődött a turisztikai kerékpárutak kitáblázása, az új, egységes arculatú táblák elsőként a Pannonhalma-Balatonfüred és a Fertőd-Keszthely szakaszokon jelennek meg - közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) az MTI-vel.

1 2 3 4 5 ... 435

Partnereink

Veszprém Vas Zala Fejér