Keresés

Például 2018.03.22
Például 2018.03.22

Bemutatták a 2017-es Veszprémi Utcazene-fesztivál imázsfilmjét

A Veszprém 2023 Európa Kulturális Fővárosa pályázó facebook-oldal tette közzé ezt a hangulatos rövidfilmet a 2017-es Veszprémi Utcazene-fesztiválról:

Lenyűgöző drónvideón a Balaton vára: Szigliget madártávlatból

Varga Norbert rendszeresen készít kisfilmeket a magyar tengerről.

Különleges kisfilm készült a keszthelyi Festetics-kastélyról

Nem mindig szerencsés, ha elveszünk a részletekben, ez a videó azonban abszolút kivétel!

Kibékülés és új főapát 2018-ban Pannonhalmán (szponzorált tartalom)

A Pannonhalmi Főapátság 2018-as kulturális évadát a kibékülés gondolata köré szervezi.

Folyamatosan fejlődik a balatonfüredi Állami Szívkórház

A korábbi húszról öt százalékra csökkent a szívinfarktus okozta halálozási arány Veszprém megyében az utóbbi egy évtizedben. Az adatok hátteréről és az Állami Szívkórház működéséről Veress Gábor főigazgató beszélt lapunknak.

Ismét zajos sikert aratott a csopaki asszonyfarsang

Tizennyolcadik alkalommal rendezték meg a település kultúrházában az asszonyfarsangot a Csopak-Paloznaki Református Asszonykör és a Nők a Balatonért Egyesület csopaki csoportja szervezésében és előadásában.

Hazatért az olimpiáról a balatoni sífutó

Nagyon jól éreztem magam, igyekeztem bevésni az élményt – mondta el lapunknak Kónya Ádám sífutó, aki a napokban tért haza a phjongcsangi téli olimpiáról. A 25 éves sportoló a versenyzéssel igen, helyezésével már nem annyira volt elégedett.

Balatoni Szövetség: egész évben legyen viharjelzés!

Egész évben legyen viharjelzés a Balatonnál – ezt kezdeményezi a Balatoni Szövetség. Az üdülőrégió önkormányzatait tömörítő szervezet szerint ez elengedhetetlen feltétele a horgászat és a vitorlázás biztonságosabbá tételének.

Miért elengedhetetlen a szünetmentes tápegység?

Ha értékes adatokat őrzünk a gépünkön, vagy egy olyan programot futtatunk, ami fontos a számunkra, akkor nem támaszkodhatunk csak a vezetékes áramellátásra. Nagyon sokba is kerülhet, ha nincs UPS-ünk.

Jelentős támogatáshoz jutott hat balatoni település

Csaknem 250 millió forintot nyert konzorciumi összefogással Tihany, Csopak, Balatonakali, Aszófő, Balatonudvari és Örvényes önkormányzata a Magyar Innováció és Hatékonyság Nonprofit Kft.-vel közösen. Az EFOP-os pályázat jóvoltából humán szolgáltatások fejlesztése valósulhat meg a térségben.

1 2 3 4 5 ... 459

Partnereink

Veszprém Vas Zala Fejér