Szolgáltatások

R.I.E.G.E.R. Autómentő Kft

Veszprém · Aradi-Vértanúk Út 1

 

Cím: 8200 Veszprém, Aradi-Vértanúk útja 1.
 
Telefon : 06 (30) 217-2217
 
Honlap: www.riegerautomento.hu

Kapcsolat

Kapcsolódó tartalmak

Gizella-napok

Huszonegyedik alkalommal rendezik meg Veszprém ünnepi eseménysorozatát, a Gizella-napokat, május 2. és 7. között. Az idei Gizella-napok állandó programokat, de több újdonságot is tartalmaznak. Kétnapos lesz a lovagváros, a családoknak issok rendezvényt kínál.

Helytörténeti séta Gizella királynéval

A Gizella napokon idén is megnyitotta kapuit a lovagváros a Kolostorok és kertek rendezvénytéren, itt adták át a Sétál a család helytörténeti díjait.

Itt a Balatoni Korona

A jövőben már egy új pénzzel, a Balatoni Koronával is fizethetünk a tó északi partján fekvő legnagyobb településeken. Az utalvány kibocsátója a Balatoni Korona Zrt., amelyet hét önkormányzat: Veszprém, Várpalota, Balatonfüred, Balatonalmádi, Litér, Tihany és Nemesvámos alapított a megyei iparkamarával és a Kinizsi Bankkal közösen.

Közös értékünk: Forgalomban a balatoni korona

Forgalomba bocsátották a térség helyi fizetőeszközét, a balatoni koronát a megyeházán megszervezett ünnepségen. Egy év alatt elkészült a helyi pénz.

Új kerékpárút két év múlva

Az új útvonal bekapcsolja a térséget a már meglévő kerékpárút-hálózatba, ezzel összeköttetést teremt a Bakony és a Balaton között. A kivitelezés jövő tavasszal kezdődik el, és várhatóan 2014 nyarán már az új kerékpárúton kerekezhetünk egészen Bándig

Veszprém - a klímasztár

Az Európai Klímaszövetség hazai hálózata, a Magyarországi Éghajlatvédelmi Szövetség önkormányzatok részére Klímasztár 2011 - Helyben az éghajlat védelméért címmel tett közzé felhívást a legjobban megvalósított éghajlatvédelmi tevékenyégért járó díjért. Ezt Veszprém elnyerte, majd pályázata alapján az Európai Klímaszövetség díját is kiérdemelte.

Hozzászólások

Partnereink

Veszprém Vas Zala Fejér