Pély Barna koncert
Helyszín Kővágóörs,
Időpont
Pély Barna is fellép a Kőfeszten, amely rendezvénysorozattal és minőségi szórakoztatásban gazdag hétvégi kínálattal igyekszik újra életre kelteni a kővágóörsi művész és művészeti világot.

Pély Barna már közel 20 éve a magyar könnyűzenei élet egyik sokszínű, és meghatározó alakja. Az Artisjus díjas énekes-zeneszerzőt a nyitottság, és energikusság jellemzi, előadásmódjában és munkáiban a blues, a soul, és a funk alapvető stílusjegyeit ötvözi. Jelenleg szólókarrierje építésén dolgozik. Az elmúlt években Magyarországon kívül jó néhány országban adott koncertet, több Hard Rock Cafés fellépése volt és meghívást kapott az Almaty-ban és Taskhent-ben megrendezésre kerülő Jazz fesztiválokra.

2003-2006-ig zsűriként, 2010-ben szakmai tanácsadóként résztvevője volt a Tv2 Megasztár című énekes tehetségkutató műsorának. 2007-től a Kodolányi János Főiskola Művészeti Tanszékének Jazz-ének Szakvezetője. Ezen az energikus koncerten egy lábdob szerű stomp box, egy looper, és egy finoman effektezett blues gitár van nála , ami bőven elég ahhoz, hogy táncra perdüljön a szívünk, vagy éppen egy bensőséges hangzással könnyet csaljon a szemünkbe. Koncertjeit saját magyar és angol nyelvű szerzeményei mellett néhány feldolgozással fűszerezi.

2019. január 9-én megjelent a legújabb szólólemeze Blue Heart címmel, ami kizárólag új dalokat tartalmaz. A lemezhez a külföldi és a magyarországi turnéin begyűjtött élményei adtak inspirációt. Ezt mutatja be a KŐFESZT-en!
Pély Barna énekstílusa, gitárjátéka, dalai, és „szlogenjei” méltán teszik generációja egyik kikerülhetetlen zenészévé, és amit biztos nem mondhatunk el róla: hogy „Ez nem jött át!”.

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva