KONYHÁT A SZABADBA! - Minden ami grillezés
Helyszín Keszthely, Frech Miklós utca 2
Időpont
A konyhában otthonosan mozgóknak és a főzésben most elmerülni vágyóknak egyaránt jó választás lehet az este. Az ételek elkészítésén túl, praktikus tanácsokkal, főzési technikákkal, elméleti és gyakorlati ismeretekkel is gazdagodhatnak a résztvevők.

Welcome drink: PASTOR PINCE (SZEKSZÁRD) – Kékfrankos rosé, 2018

Előétel:
Grillezett sárgadinnye, eredeti olasz, 9 hónapig levegőn érlelt sonkával
Ital: Csordás-Fodor Pincészet (Somló) – Juhfark, 2017

Főétel:
FARM54 marha rostélyos és mangalica szűz grillen sütött, friss zöldségekkel a piacról, könnyű nyári salátával
Ital: Kardos Pincészet (Tokaj) – Supreme Furmint, 2015

 

Desszert:
Gyümölcs saláta variációk: pezsgős, bodzás vagy likőrös változatban
Ital: Cseri Pincészet (Pannonhalma) – Helianthus, 2018

ÁR: 19.900 Ft / fő

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva