Fábos Erika | 2019.08.27. 08:05
Van mááásik! Sőt, Richteréknél másik öt...
A tervezettnél egy héttel tovább marad Lellén és még öt ráadás előadást tart a Magyar Nemzeti Cirkusz, az utolsó hármat, ráadásul olcsóbb jegyekkel.

Eredetileg úgy volt, hogy ahogy évről-évre, minden nyáron, a Magyar Nemzeti Cirkusz augusztus 25-én konkrétan felszedi a sátorfáját és odébb áll, hogy szeptember első hetében már Székesfehérváron kápráztassa a nagyérdeműt. Ifj. Richter József, a cirkusz igazgatója azonban úgy döntött egy hetet még ráhúznak és ennek az egész társulat nagyon örült.

„Balatonlelle a második otthonunk! Egy héttel meghosszabbítottuk az ittlétünket, augusztus 30-ig láthatjátok műsorunkat a Balatonnál! Várunk mindenkit sok szeretettel, még 5 előadást tartunk, ne hagyjátok ki a világszínvonalas jubileumi gálaműsorunkat, amit akciós jegyekkel is meg tudtok nézni – írták a cirkusz közösségi oldalán.

Ez az aranyos tevebébi augusztus elején született Balatonlellén, augusztus 30-ig még meg lehet nézni, a társulat fergeteges műsorával együtt

– Persze nemcsak az érzelmeink vezérelték ezt a döntésünket – mondta ifj. Richter József. – Az a tapasztalat, hogy még mindig van érdeklődés és még mindig van annyi vendég a Balatonon, hogy érdemes volt újabb öt előadást meghirdetni. Nagyon szurkolunk annak, hogy valóban minél hosszabb legyen a szezon és ne csak nyáron, hanem a többi évszakban is legyen miért a Balatonhoz jönni a vendégeknek. Ahogy tavaly, idén is van a Balatoni Körrel és Tóth Balázzsal olyan ötletünk, amivel meglepjük majd a téli Balaton közönségét. Addig azonban még idén is van egy gesztusunk a közönségünknek. Augusztus 27-től, az utolsó előadásokat kedvezményes áron lehet megnézni. Somogy megyei lakcímkártyával, vagy pécsi és Pécs környéki lakcímkártyával 1999 forint, balatonlelleieknek pedig 1500 forint a belépőjegy.

 

A Balaton után ezeken a helyeken láthatod a Magyar Nemzeti Cirkusz műsorát.

Székesfehérvár szeptember 4-8.
Győr szeptember 11-15.
Mosonmagyaróvár szeptember 18-22.
Sopron szeptember 25-29.
Szombathely október 2-6.
Pápa október 10-13.
Budapest XXII. október 18. – november 10.

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva