FüstbenEdzettek Reload
Helyszín Gyenesdiás,
Időpont
Ismét füstbeburkolt napot tartanak Gyenesdiáson. A témába ezúttal belefűzték a burgonyából, a szőlőből, a gombákból, a borból, és a pálinkából készült kombót, megidézve a szüretek kacsasültillatban úszó hangulatát, belekeverve egy brutál zsírbafojtott disznóvágást.

Résztvevők:

  • Schmauzer László AzÉnAnyósom/Foodhacker: Kávés-kakaós marha tócsnival
  • Tafota Tamás HHPanoráma: Porchetta
  • Büdi István HHPanoráma: Pulledpork
  • Toldi József ParázsBBQ: VitelloTonnato
  • Németh Tamás Konyha 2.0: Marhaszegy
  • Tomity Melinda Konyha 2.0: Quesadilla
  • Matil Alexa HEuropafit: Pulled Duck
  • Veress Ferenc HHHelios: ájdontnó?
  • Vankó Attila Allium: Paellakombó
  • Ozsvárt Gábor: Kolbászhiszti
  • Halász László: KANTIN

A piacon: Kondicsék a legdurvább hisztimentes ételeikkel, Mayáék lángossal, Peti halászlével, Laci hamburgerrel, Bea kecskesajttal, Ricsiék churrossal nyomulnak.

Kiemelt kép: Shutterstock

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva