Helyszín
Gyenesdiás,
Időpont
Ismét füstbeburkolt napot tartanak Gyenesdiáson. A témába ezúttal belefűzték a burgonyából, a szőlőből, a gombákból, a borból, és a pálinkából készült kombót, megidézve a szüretek kacsasültillatban úszó hangulatát, belekeverve egy brutál zsírbafojtott disznóvágást.
Résztvevők:
- Schmauzer László AzÉnAnyósom/Foodhacker: Kávés-kakaós marha tócsnival
- Tafota Tamás HHPanoráma: Porchetta
- Büdi István HHPanoráma: Pulledpork
- Toldi József ParázsBBQ: VitelloTonnato
- Németh Tamás Konyha 2.0: Marhaszegy
- Tomity Melinda Konyha 2.0: Quesadilla
- Matil Alexa HEuropafit: Pulled Duck
- Veress Ferenc HHHelios: ájdontnó?
- Vankó Attila Allium: Paellakombó
- Ozsvárt Gábor: Kolbászhiszti
- Halász László: KANTIN
A piacon: Kondicsék a legdurvább hisztimentes ételeikkel, Mayáék lángossal, Peti halászlével, Laci hamburgerrel, Bea kecskesajttal, Ricsiék churrossal nyomulnak.
Kiemelt kép: Shutterstock