Szeptember végén töltsön el egy hosszú hétvégét a Hubertus Hof Landhotelben, élvezze a legfinomabb kislaki borokat és angus marha különlegességeket! Vegye igénybe a szeptemberi kedvezményeket, és 4 éjszakáért fizessen csak 3-at!
Kislaki-Légli Géza:
Szőlőskislakon, ennek a beszédes nevű falunak a dűlőiben, Balatonboglártól 3 km-re délre, a balatonboglári borvidék szívében gazdálkodik 19,1 hektáros szőlőterületen. A Somogyi dombság védett belső domboldalain, természetközeli szőlőműveléssel, kézműves borkészítéssel keresi Lágli Géza a terület, az ember, a szőlő és a bor harmonikus kapcsolatát. Az alapelv egyszerű és kézenfekvő: ahhoz, hogy a borok meg tudják mutatni a termőhelyben rejlő egyedi értékeket őszintén és tisztán kell közelítenünk mind a szőlőműveléshez, mind a bortermeléshez.
Részvétel díja: 16 000 Ft / fő (vacsora és borkóstoló)
Vacsora menü:
Amuse:
Balatoni savanyú ponty édes algával
Kötcse Olaszrizling 18”
Angus tatár, pumpernickel kenyér krémmel, fürj tojás
Jánoshegy Rajnai Rizling 17”
Rácz Halászlé haltejes raviolival
Piros Bor 18”
Szarvas Bélszín, fekete bodza szósz, diós burgonya
Jánoshegy Kékfrankos 17”
Mézes krémes kavé fagylalt sós mogyoró krém
Sajtváogatás
Kislak 2015
Bejelentkezés:
Hubertus Hof Landhotel