A barbecue igazi művészet és türelemjáték. De mitől marad igazán porhanyós és szaftos a hús? Milyen a tökéletes szósz, és mit együnk a barbecue hús mellé? Minden titokba beavat minket Cser Zoltán, Hubertus Hof Landhotel séfje és Németh Tamás, a BBQ igazi fenegyereke a Hubertus Hof Landhotel BBQ workshopján november 23-án.
A BBQ workshopon a résztvevők megismerkedhetnek a barbecue készítés tudományával, a legjobb angus marha húsokkal, amikből a legkiválóbb barbecue készíthető.
A workshopon a Terra Pannonia angus marhahúsaiból készülnek a mesteri fogások.
A programot Cser Zoltán-Hubertus Hof Landhotel Chef, és vendége, Németh Tamás BBQ Chef vezeti.
Részvétel díj: 11 500 Ft / fő (melynek tartalma az ebéd mellé egy üdvözlő ital és egy pohár bor)
Minimum létszám: 10 fő
Bejelentkezés:
Hubertus Hof Landhotel
8646 Balatonfenyves, Nimród u. 4.
TEL.: (+36) 85 560 930
FAX.: (+36) 85 560 271
hubertus-hof@hubertus.hu
www.hubertushotel.hu
Nyitókép: Facebook/Hubertus Hof Landhotel & Restaurant