A családi borműhely Badacsonyörsön található. A szőlőterület 9 ha-on terül el Örsön, a Tóti- hegyen, a Badacsony-hegyen és Szigligeten. Fő szőlőfajták: Olaszrizling, Kéknyelű, Budai Zöld, Szürkebarát, Muscat Ottonel és Pinot Noir. Minden egyes szőlőfajtánál nagy hangsúlyt fektetünk a terméskorlátozásra illetve a szüreti időpont kiválasztására.
A pincében reduktív és újfahordós (500 l) eljárással, héjon áztatással készülnek a borok. A borkóstolókon a borok mellé igyekszünk gasztronómiai élményt is nyújtani, a helyi őstermelőktől vásárolt, illetve a saját magunk által készített alapanyagokból, kemencés ételekkel-tudtuk meg Váli Pétertől.
MENÜ ÉS BOROK:
Hidegtál a régió ízeiből
Kemencés malac sütés
8-10 tételes újbor kóstoló és tradicionális pezsgő
Program: Élő zene (HARMÓNIKA)
Ajándék a vacsora mellé: kedvezményes borvásárlás (-10%)
A borvacsora ára: 11.900,- Ft/fő
Nyitvatartás január 11-17. között: 12.00-19.00 óra