A szálloda sok apró szeglete mesél a környékről, a Balatonról, a bor- és szőlőkultúráról. A szobák stílusát a borkészítés kétféle módja határozza meg: a fahordós hagyományos valamint korszerű reduktív. Élvezze Vendégszeretetüket Badacsony legfinomabb borainak társaságában!
A Borbarangolás menüsora:
Welcome
Szászi Gyöngyös 2016
Előétel: Tigris ráktatár avokádó habbal, kaviáros ropogós
Kőróka „Barik” 2015
Leves: Paszternák krémleves, marhahúsos derelyével, diós szivaccsal
Fata Rosé 2017
Főétel: Wellington borjú szűz, kovászolt zöldségekkel
Villa Tolnay Chardonnay 2015
Desszert: Csokoládé soufflé
Németh Zúzmarás 2011
PROGRAM: Burka Sándor és zenekara
Ajándék a vacsora mellé: egy üveg bor
A borvacsora ára: 12.900,-Ft/fő
Nyitvatartás február 15-21. között: minden nap 0-24 óráig