2019.12.04. 06:40
Így vigyél színt a hálószobádba!
Hirdetés - Szeretnéd feldobni a hálót, de az átrendezésre nincs mód, és most az átbútorozás sem opció? Mutatjuk, hogy vihetsz színt a hálószobádba anélkül, hogy igazán mélyen a pénztárcádba kellene nyúlnod.

Akármennyire is tökéletes a lakásunk, hálószobánk, akármennyire is minden bútordarabot imádunk, azért időről-időre, évről-évre eljön az idő, amikor egy kis változatosságra vágyunk – no persze csak ami a hálószobánkat és annak berendezését illeti. Ilyenkor nem is biztos, hogy egy új falfesték vagy egy új ágy az, amire szükségünk lesz, hiszen vannak más módok is, melyek segítségével szinte újjá varázsolhatjuk hálószobánkat!

Szőnyeg: kényeztetés a szemnek, kényeztetés a lábnak is

Egy kellemesen puha, jó minőségű, hosszúszálú szőnyegre nem csak jó érzés lesz reggel kiszállni az ágyból, de teljesen megújíthatja a hálószoba hangulatát is. Ha eddig inkább a semlegesebb, pasztell színek uralkodtak, akkor bátran használjunk egy gyönyörű, mély bordót vagy egy friss, élénk zöldet, mely így egészen új színt visz majd a hálószobánkba.

Egyszerű, de nagyszerű: az új ágyneműhuzat

Ha valami igazán költséghatékony megoldásra pályázol, akkor a legegyszerűbb módja, hogy feldobd a hálótokat egy új ágyneműhuzat szett beszerzése. Manapság már rengeteg színben, mintában, árban és minőségben elérhetőek, így könnyedén találhatsz olyat, amely illik hozzád, esetleg párodhoz és a szoba hangulatához is.

Népszerűek manapság az úgynevezett renforcé pamutból készült, teljesen természetes ágyneműhuzatok, de ezen felül választhatunk a klasszikus pamut, flanel, krepp, jersey, len, selyem, szatén, stb. anyagok közül is. Ami a mintájukat illeti, gyakorlatilag nincs olyan, amit ne találnák meg, ha szeretnénk: a szezonális karácsonyi, húsvéti, tavaszi, nyári, őszi faleveles daraboktól kezdve a Disney hercegnős (felnőtt!) ágyneműkig számtalan opció áll rendelkezésre, csak győzzünk választani! Ezek segítségével gyakorlatilag hétről-hétre más és más hangulatú hálóban ébredhetünk fel.

Függönnyel a tökéletes összehatásért

Ha a fentiek közül egyik megoldás sem szimpatikus, akkor még mindig ott a jolly joker: egy új függöny! Akár sötétítő, akár szimpla áttetsző függöny díszíti szobánkat, ha lecseréljük, gyakorlatilag alapjaiban változik meg a szoba hangulata. Modern és mintás, egyszínű és letisztult, halvány vagy élénk – az opcióknak csak a képzeletünk szabhat határt. Vagy még az sem.

Kísérletezzünk bátran, hálónk így pillanatok alatt teljesen megújul majd!

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva