2019.12.03. 06:45
Hálóing vagy neglizsé?
Hirdetés - Egy pizsamában alapértelmezés szerint mindig nagyszerűen néznek ki a nők. Szó sincs semmiféle hálóruhával kapcsolatos értelmezésről, amiben ne tűnnének csábosnak! Persze egyes darabok szexisebbek, mint mások. Megítélésükkor a skála nagyságrendileg a ’teljesen oké’-tól kezdődik és meg sem áll az ’elvakító kisugárzás’-ig.

Egy csipkés hálóing serkentheti a vonzódást, miközben viselőjét nem csak bombázónak láttatja, hanem annak érezteti is! Kérdés, szükség van-e, és ha igen, milyen esetben effajta vágyfokozóra. Valóban a neglizsé teszi a nőt, vagy inkább a nő teszi a hálóinget?

Az ing biztos befutó és kényelmes

Az ing biztos befutó és kényelmes

Nem vagy egyedül, ha esténként azon szoktál tanakodni, hogy a neglizsédbe bújj-e inkább vagy a hálóingedbe. Ha a csipkés, rövid, selymes és kényelmetlen verzió mellett döntesz, csak az idődet pazarolod – derül ki egy érdekfeszítő kutatásból, ami meg is válaszolja fenti kérdésünket. A vizsgálat során felmérték, mit szeretnek jobban a férfiak. A fizikálisan erősebb nem legnagyobb része szerint a nők pizsamában szexisebbek, mint neglizsében vagy akár meztelenül. A legkevésbé vonzó számukra, ha egy hölgy focista pólóban bújik ágyba. (Kétségtelenül ezt a helyzetet is tudják kezelni.)

Fordítsuk meg inkább a kérdést: miben szeretünk aludni mi, nők?

  • A hálóing az egyik legpraktikusabb ruházat éjszakára – feltéve, hogy nem a hosszú verziójában bújunk ágyba. Utóbbi esetben ugyanis elég egy-két megfordulás, és már körbe is tekeredett a derekunkon annyira, hogy ne kapjunk levegőt. Ezzel szemben egy rövid hálóing nem csak kényelmes és praktikus, hanem cuki is.
  • A legtöbb nő előszeretettel visel rövidnadrágot és pólót alváshoz. Egyszerű, kényelmes, otthonos – és kifejezetten kedvelt verzió a férfiak számára is.
  • A melegítőnadrág pulóverrel az a kombináció, amiben a nők jellemzően megtalálhatók, mielőtt nyugovóra térnének. Egy jól szabott nadrág mindig jól fog mutatni egy formás nőn!
  • Biztos befutók lehetünk, ha ingben jelenünk meg az ágynál. Feltéve, hogy nem azt az egyet sikerült kiválasztanunk, amit másnap tervezett viselni a párunk.
  • Ahogy ünnepnapokon a díszes étkészletet vesszük elő, úgy érdemes különleges alkalmakra fenntartani a neglizsébe bújást.

Neglizsében aludni is jót lehet!

Neglizsében aludni is jót lehet!

Érdemes végiggondolni, hogy mi fontosabb számunkra éjszaka: a kényelem vagy hogy vonzónak lássanak? Az éjszakai viselet egyértelműen befolyásolja az alvás minőségét, ami nem elhanyagolható szempont. Túl magas hőmérséklet, a mozgásban való korlátozottság, vagy a kényelmetlen viselet mind negatívan befolyásolja a pihentető alvást. A kiváló minőségű hálóingek és pizsamák, amik természetes anyagból, például pamutból készültek, optimális hőmérsékletet biztosítanak az alváshoz.

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva