Elhozzák nektek a világ legjobbját, a norvég kék homárt, valamint a Kékszalag szponzora, a Taittinger Champagne forgalmazója, a Bor és Más Kft. prosecco-cava-cremant és champagne válogatását, s lesz Sabrage bemutató és oktatás is.
Nem beszélsz pezsgőül? Segítünk! Karddal hadonászva felnyitjuk a palackot! Nagyot fog durranni-ígérik a szervezők
Menüsor:⠀
Rákkoktél, avokádó, lazackaviár – Marrenon Cuvée „M”⠀
Argentín vörösrák rizottó – Zonin Prosecco Superiore Valdobbiadene⠀
Thai rákleves – Ch. Dereszla Tokaji Vintage 2015⠀
Grillezett garnéla, grill zöldség – Codorniu Cava Seleccion Raventos Brut⠀
Kék homár, karotta, vérnarancs – Champagne Taittinger Prestige Rose⠀
Gesztenye, csokoládé, tejszín – Louis de Grenelle Acajou⠀
⠀
A homár-rák vacsora ára: 29.900.- Ft/fő, mely tartalmazza a menüsort a borokkal, valamint ásványvizet és kávét.⠀⠀
Az eseményre asztalfoglalás szükséges: + 36 30 860-46-29