2020.02.11. 10:17
Ne dobja ki a régi ruháit, használja fel őket
Hirdetés - Egyes ruhák divatjamúltnak tűnnek, vagy viselés közben megsérültek. Ha még használhatók valamire, ne dobja ki őket. Ha valami segíthet ezen, az a felújítás.

Ha elkezdi unni valamelyik ruháját, az általában a ruhatára mélyére kerül és hosszú ideig ott is marad. Egy idő után megszabadul tőlük és helyettük újat vásárol. Egy ilyen csere azonban nem használ sem Önnek, sem a pénztárcájának. Adjon új fazont a régi ruhájának. Mindehhez elegendő ha meglátogat egy rövidáru boltot, ahol megtalálja hozzá az összes szükséges kelléket. A csipkéktől kezdve a szalagokon át, egészen a varróeszközökig.

Tüntesse el a lyukakat lefedéssel

A ruha halomban talált farmer rendkívül kényelmes volt, viszont már lyukak vannak rajta. Próbálta bevarrni őket, de nem igazán sikerült. Ehelyett varrjon rá eredeti rátétes díszítést, vagy vágja el és nyáron viselje rövidnadrágként. A kreativitásnak semmi sem szab határt és kár volna kidobni ezeket a ruhákat. A lyuk a farmer dzsekin is hatékonyan elfedhető oly módon, hogy akár meg is feledkezik róla. Ehhez elegendő, ha lyukon keresztül felvarr rá egy virágot, vagy bármi mást, ami díszíti a dzsekit.

Újítsa fel az unalmas ruhát

Van egy egyszerű fekete trikója, amely senkinek sem tűnik fel? Az ingujj végére vagy a trikó aljára varrjon fel csipkét és a hatás garantáltan nem okoz csalódást. Nem kell félnie más színek esetén sem, hiszen a kínálat olyan sokrétű, hogy akár lime vagy petróleum színű csipkét is talál.

Fotó: Bubulakovo.hu

A gyermekruhákat pedig két oldalas flitterek segítségével újíthatja fel. Szórakoztatóak, trendik és minden gyermek szívesen büszkélkedik egy ilyen darabbal. Miért ne kedveskedjünk neki ezzel? És még a kereséssel sem kell sokat bajlódnia, hiszen a flittereket bármely rövidáru boltban beszerezheti és egyszerűen felvarrhatja az otthon lévő ruhákra.

Ne dobja el a ruháit, ha még megmenthetők

Már akkor sem hordja tovább az inget, ha csak egy gomb hiányzik róla? Nincs hozzá csere gombja és más gomb felvarrása zavaró lenne. A megoldás egyszerű, cserélje le az összes gombot. Hasonlóan járjon el az elromlott cipzár esetén is. Cserélje újra és a kedvelt dzsekijét továbbra is hordhatja.

Függetlenül attól, hogy varrással foglalkozik vagy ez a mindennapi kedvenc időtöltése a rövidáru boltokban mindent megtalál, ami a varráshoz szükséges. A választáshoz ihletet meríthet a Bubulakovo.hu webbolt on-line kínálatából is.

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva