likeBalaton.hu | 2021.10.07. 14:00
Kicsit több, mint egy nap alatt futotta körbe a Balatont
Prantner Gábor, a Paksi Rendőrkapitányság munkavállalója másodszor futotta körbe egyedül a Balatont.

Tizenötödik alkalommal szervezték meg 2021. október 1-je és 3-a között az NN Ultrabalaton elnevezésű, a Balaton körbefutását célzó megmérettetést, mely egyben Közép-Európa leghosszabb futóversenye. A 216 kilométeres versenytávot csapatban és egyéniben is teljesíthették az elhivatott futók. 2021-ben az indulók száma meghaladta a 16000 főt, melyre a világ számos országából érkeztek nevezők.

A sok ezer versenyző közül 202 futó vállalkozott arra, hogy a 216 kilométeres távot egyedül tegye meg – írta büszkén a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság, hiszen a futók egyike a Paksi Rendőrkapitányságon dolgozik.

Az emberfeletti teljesítményt követelő feladatot mindössze 115-en teljesítették. Közöttük volt a Paksi Rendőrkapitányságon fegyveres biztonsági őrként dolgozó Prantner Gábor is, aki szenzációs eredményt ért el azzal, hogy 115 befutóból a 35. helyen ért célba. Kollégánkat testvére, a szintén Pakson rendőrként szolgáló Égnerné Prantner Katalin és unokahúga kísérte végig a versenyen.

Munkatársunk emberfeletti teljesítményét fokozta azzal, hogy a 2019-ben elért 28 óra 14 perc 40 másodperces eredményét csaknem két és félórával javította meg, amikor 25 óra 45 perc 28 másodperc alatt futotta körbe a Balatont.

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva