Menü:
Előételek:
– Töltött libanyak, majonézes cékla, tormahab
– Libarilett, gesztenye, célkalekvár, zöldség, dióskenyér
Leves:
– Gyöngyöző libaesszencia, tépett húsával, vele főtt zöldségekkel, minimaceszgombóccal
Főételek:
– Rozmaringgal konfitált libacomb, vörösboros körte, csicsóka és édesburgonya gratin
– Ludaskása, kacsamáj
– Rozé kacsamell, sütőtökpüré, Belugalencse saláta
November 6-án és 13-án, szombaton, vezetett túrával egybekötött degusztációs borvacsorát tartanak.
Vezetett túra időpontja: 15:30
Borvacsora időpontja: 17:00
Kóstoló sor:
– Köszöntő ital/welcome drink: Buboréka rozé 2020
Előétel:
– Töltött libanyak, majonézes cékla, tormahab | Boróka fehér 2020
– Libarilett, gesztenye, célkalekvár, zöldség, dióskenyér | Rajnai rizling 2019
Leves:
– Gyöngyöző libaesszencia, tépett húsával, vele főtt zöldségekkel, minimaceszgombóccal | Olaszrizling 2020
Főétel:
– Rozmaringgal konfitált libacomb, vörösboros körte, csicsóka és édesburgonya gratin | Olaszrizling 2017
– Ludaskása, kacsamáj | Cédrus 2019
Desszert:
– Balatoni vitorla | Boróka vörös 2019
A borvacsora ára, mely tartalmazza a belépőt az arborétumba és a vezetett túrát is: 16.900,- Ft/fő