– Imádjuk a karácsonyt! Ez az egyetlen ünnep, amikor nem hordunk sapkát. A főzést meghagyjuk a profiknak: feleségeinknek, szüleinknek, a szakácsoknak és a cukrászoknak. A karácsonyt kizárólag családi körben töltjük, a szilvesztert pedig a barátainkkal.
Idén is a Balatonnál fogunk szilveszterezni, úgyhogy már most elnézést kérünk az északi part lakosaitól, ha egy picit hangosak lennénk
Érdekel, hogy milyen extrém karácsonyi étek kerül a kannibálok asztalára? A videó után mutatjuk.
Az Animal Cannibals télen is bográcsban készíti a paprikás krumplit
Karácsonyi paprikás krumpli bográcsban
Megpucolunk rengeteg hagymát, és ennél kicsivel több krumplit. Felkarikázunk egy hosszú szál kolbászt és két pár virslit.
Először a kolbászt dobjuk a bográcsba, majd miután kieresztette a zsírját, beledobjuk a hagymát. Mehet hozzá egy kis plusz zsír vagy olaj, nehogy odaégjen.
Kavarjuk, keverjük, amíg a hagyma nem kezd sikítozni, hogy kéri a krumplit. Ekkor beleöntjük a krumplit, amit előzőleg kis kockákra vagdostunk és egy fazékba tettük, amit addig öntöttünk vízzel, hogy ellepje a burgonyát. Szóval, már együtt rotyog a kolbász, a hagyma és a krumpli. Most kezdünk óvatosan fűszerezni. Só, pirosparika elég. 15 perc után bedobjuk a felkarikázott virslit is.
Akkor van kész, ha a krumpli megpuhult.
Yo étvágyat!
Nyitókép: Animal Cannibals hivatalos/Wlcsek András