X. Cirkuszok Éjszakája
Helyszín Balatonlelle, Rákóczi út
Időpont
A kétnapos programsorozat a Zenés Cirkuszi Parádé nyitja meg, ami a július 15-én 11-kor indul a Cirkusz térről a 7-es főúton a Napfény Strandra zenekari és rendőrségi kísérettel.

Cirkuszok éjszakája pénteken és szombaton:
– Kapunyitás: 18.00
– 19.00 – 24.00 között programok a cirkuszban
– 19 órától porondlátogatás, artistáink kellékeinek kipróbálása
– 20 órától Extra kibővített műsorral, nemzetközi artistákkal fűszerezve tartjuk az ország legszínvonalasabb cirkuszműsorát!

Forrás: Magyar Nemzeti Cirkusz

A megnyitót közvetlenül a Balaton parton cirkuszi bemutatok követik. A Magyar Nemzeti Cirkusz óriás sátrában az esti extra, kibővített műsor előtt 19 órától a nézőknek lehetőségük lesz meglátogatni a porondot, előadás után pedig a kulisszák titkaiba kaphatnak betekintést.

A Magyar Nemzeti Cirkusz sok meglepetéssel készült a Cirkuszok Éjszakájára. Csak ezen a két előadáson lesz látható Alexander Jr. lenyűgöző kézegyensúlyozó produkciója és a Főnix Tűzzsonglőr csoport, akik biztosítják a forró hangulatot. Nagy visszatérés! Újra porondra lépnek a Richter csoport lovas akrobatái, és látható lesz a közönség nagy kedvence a magyar nemzeti zászló Ifj. Richter József cirkuszigazgató kezében, természetesen vágtázó lóháton. A vidám perceket az olasz komikusok mellett, Kamarás Norbert az Éjjel-Nappal Budapest szereplője garantálja.

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva