2018.02.27. 16:38
Trendi bikinik 2018-ra
Szponzorált tartalom - A nyár már a kanyarban van, és nekünk ideje beszereznünk legújabb kedvenceinket a fürdőruhaszezonra. Mit találtak ki a tervezők 2018 nyarára?

Erős színek, color blocking a trend

Az idei fürdőruhákra, éppúgy, mint általában a 2018/19-es trendre erősen hat a nyolcvanas évek, sőt a kilencvenes évekből is merítenek a divatházak. Az elvarázsolt hetvenes évekbeli hippie chic – az etnó, kötött és csipke elemekkel – visszavonult, és harsányabb, színesebb, kihívóbb lett a divat. A ‘színre színt’, azaz az egymást ütő színek (például fekete-fehér) használata most nagyon megy.

Ami idén is megmaradt, az a fürdőruha alsók terén a magas derék és a brazil bugyi fazon, kicsit újra gondolva. Elég érdekesek a köldökig érő alsók, de mivel nem egyenesen vannak elvágva alul, szerencsésen hosszítják a lábat.

Nemcsak magas derekú fazonok vannak bikini vonalon, természetesen választhatunk oldalt felvágott, kisebbre méretezett fürdőruha alsót, vagy megkötőset.

Rendkívül nyárias a továbbra is trendi floral minta, nyugodtan hordhatunk karibi, trópusi stílusú kiegészítőket dzsungelmintás bikininkhez a strandon. A teletalpú szandálok és a vastag karkötők valósággal ehhez a stílushoz vannak kitalálva.

Félvállas megoldás és sok fodor: ez 2018 nyara

Ha a nőies irányvonalat szeretjük, biztos örülünk a virágminták mellett a rengeteg fodornak is. Idén mind az egyberészesek, mind a kétrészesek tobzódnak a felvarrt hullámokban. A nyolcvanas évekből nagyon ismerősek lehetnek a rojtos, egymásra rakott fodros ruhák, most ismét felvehetünk ilyen bikinit.

 

Aki kebel téren szerényebb méretekkel rendelkezik, annak érdemes beruháznia egy ilyen bikinifelsőbe, a trend lefutása után is évekig szeretni fogja a kétrészesét.

Megjelent a fürdőruhák terén is az áttetsző anyagok trendje. Bár a strandon nehezebb ezt alkalmazni, mint egy estélyi ruhánál, deréktól felfele majdnem átlátszó – virágokkal díszített – fürdőruha és oldalt átlátható bikini is választható idén. Igaz, végülis már úgyis majdnem teljesen le vagyunk vetkőzve, egy kis plusz áttetszőség igazán belefér.

Idén is lesülhetünk rácsosan

Nem mondtak le a tervezők még a csíkosról, amely szezonokon áthúzódva uralja a divatot. Vízszintesen és függőlegesen csíkos bikinik vidámak, sportosak és lazák.

Meglepő, de a glitteres fürdőruha is menő lesz idén. A Balaton Soundra vagy más vízparti fesztiválra tökéletes beszerzés, éppúgy, mint a plusz pántokkal dúsított, vagy éppen rácsos bikini változatok, melyeket szintén megtalálhatunk a szezon kínálatában.

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva