A Paletta Bisztrók és alapítójuk, Bezerics Dani misszióként tekint a Balaton népszerűsítésére és a regionális összefogás megteremtésére. Ennek alappillérei a helyi termelők felkarolása, a termék- és eredetvédelem és a közösségi élmény megteremtése.
Étel és ital alapanyag-használatában a helyi termelőket részesítik előnyben.
Az új Paletta, Balatonboglár és Budapest mellett, a siófoki Aranypart Camping és az Aranyparti szabadstrand metszetében üzemel szeptember végéig.
A Paletták alapítója, tulajdonosa és ötletgazdája Bezerics Dani 2013-ban indította útjára a boglári Paletta bisztrót.
Dani céljának és küldetésének tekinti, hogy kiváló minőségű alapanyagokból, elérhető áron, közkedvelt és közérthető, ám mégis modern és a kortárs gasztronómiai elvárásoknak megfelelő ételeket szolgáljon fel egységeiben. Így születtek meg olyan ikonikus Paletta fogások, mint a Pulled Ponty szendvics, a BigMekk vagy a Bazalt Burger.
Nyitva szeptember végéig szombaton és vasárnap 12-1ől 18 óráig.