veol.hu | 2022.11.15. 11:02
Halálos baleset – Kisbusz karambolozott személyautóval Káptalantótinál – FRISSÍTVE
Egy kisbusz és egy személyautó karambolozott Káptalantóti és Köveskál között kedden délelőtt.

A baleset a 7313-as úton történt. A badacsonytomaji hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket. A mentők is a helyszínen vannak. Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani.

Fotó: Mészáros Annarózsa/likeBalaton.hu

A helyszínen meghalt az életveszélyesen megsérült nő, közölte Máté Alexandra, megyei rendőrségi szóvivő, ketten súlyosan megsérültek. Mentőhelikoptert is riasztottak a balesethez, az utat lezárta a rendőrség, a forgalmat a környékre elterelik.

 

12:04

A helyszínen Máté Alexandra, rendőrségi szóvivő elmondta, a Toyota kisbuszt egy 58 éves káptalantóti férfi vezette Mindszentkálla felől Káptalantóti felé, aki eddig ismeretlen okból áttért a szemközti sávba egy kanyarban, ahol frontálisan ütközött egy szabályosan közlekedő Suzukival. Utóbbit egy 66 éves tapolcai férfi vezette. A Suzukiban hárman utaztak, a hátsó ülésen utazó 93 éves tapolcai asszonyt az ütközés után próbálták újraéleszteni, de sajnos nem sikerült, a helyszínen életét vesztette. A helyszínre mentőhelikoptert is riasztottak, a sofőrt és a másik utast súlyos sérülésekkel szállították kórházba. A helyszínen azt is láttuk, hogy a Suzuki az ellenkező oldalon, az árokba csapódva állt meg.

 

 

Fotó: veol.hu

 

Fotó: veol.hu

Úgy tudjuk, a Toyotában nem sérült meg senki. A műszaki mentést a badacsonytomaji tűzoltók végezték, közölte Csondor Henrietta megyei katasztrófavédelmi szóvivő. A baleset körülményeit a tapolcai rendőr-főkapitányság vizsgálja.

 

 

A Balatonra tömegközlekedéssel is eljuthatsz! Nézd meg menetrendi keresőnket!

Tervezd meg az utazást!



:


 

Forrás: veol.hu
Nyitókép: Mészáros Annarózsa/likeBalaton.hu

 

 

 

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva