likeBalaton.hu | 2024.07.06. 14:00
Purple Disco Machine tarolt a Balaton Soundon – fotógaléria a fesztiválról
Két nagyszínpad és féltucat zenei helyszín a négynapos Balaton Sound Fesztiválon Zamárdiban.

A fesztivál négy napján fellépő előadók között vannak: Marshmello, Paul Kalkbrenner, Timmy Trumpet, James Hype, Purple Disco Machine, az underground szcénából Amelie Lens, Adam Beyer, Marceo Plex, Stephan Bodzin vagy Nico Moreno.

A Heineken Balaton Sound nagyszínpad díszletét egy 400 négyzetméteres ledfal adja, és mintegy négyszáz mozgófejes lámpa világítja be. A korábbiakkal ellentétben a nagyszínpad idén nem az északi part felé néz, hanem a partra merőlegesen állították fel, mellette pedig egy mintegy háromezer fős, dzsungelt és városi miliőt idéző VIP területet, valamint skyboxokat alakítottak ki.

Zamárdi, 2024. július 3.Balaton Sound felirat a zamárdi fesztivál nyitónapján, 2024. július 3-án. A fesztivált 2024. július 3-6. között rendezik a Balaton-parti településen. MTI/Vasvári Tamás

Fotó: MTI/Vasvári Tamás

A másik nagyszínpad közel 1500 fős VIP-területtel rendelkezik

A másik nagyszínpadot, a B my Lake által bemutatott B Stage-t a fesztiválterület másik felén, szintén a partra merőlegesen állították fel, 1000-1500 fős, oázis tematikájú VIP-területtel, itt az underground elektronikus zenei fellépők várják majd a közönséget.

Zamárdi, 2024. július 3.Fesztiválozók a zamárdi Balaton Sound nyitónapján, 2024. július 3-án. A fesztivált 2024. július 3-6. között rendezik a Balaton-parti településen. MTI/Vasvári Tamás

Fotó: MTI/Vasvári Tamás

A parton a My Stage helyszínen magyar partybrandek csapatai állítják össze a már napközben kezdődő programokat, késő estére pedig nemzetközi fellépők is érkeznek. A divatra idén a korábbinál nagyobb figyelmet fordítanak, Lakatos Márk stylist a sajtóbejáráson elmondta: a Fashion Hub névre keresztelt fesztiválterületen a napi divatbemutatókon megismert márkákkal találkozhatnak a fesztiválozók.

A Balaton csaknem egy kilométeres partszakaszán már kora délután több helyszínen megkezdődik a buli, és partyhajó is kifut minden délután.

Zamárdi, 2024. július 3.Fesztiválozók a zamárdi Balaton Sound nyitónapján, 2024. július 3-án. A fesztivált 2024. július 3-6. között rendezik a Balaton-parti településen. MTI/Vasvári Tamás

Fotó: MTI/Vasvári Tamás

Folytatódik a safety first program is: az önkéntesek citromsárga, jól megismerhető ruhában járják majd a Balaton Sound területét. Több helyen lesznek safety first pontok, és a fesztivál applikációjában levő pánikgombbal is jelezhetnek a fesztiválozók, ha segítségre szorulnak.

A Balaton Soundon azt is szem előtt tartják, hogy a vendégek kedvező áron is tudjanak étkezni, ezért az ételt árusító helyeken lesznek pénztárcabarát ételek is.

Nézd meg a galériában Purple Disco Machine fellépését és a fesztivál életképeit

 

 

 

Tervezd meg az utazást!



:


Nyitókép: Purple Disco Machine (Tino Piontek) német DJ és producer koncertje a Balaton Sound fesztivál nyitónapján Zamárdiban 2024. július 3-án este.
Fotó: MTI/Vasvári Tamás

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva