Operett estek 2024 – Siófok
Helyszín Siófok, Krúdy sétány
Időpont

A siófoki Hajóállomás melletti Dísz tér ezen a nyáron új arculatot kapott, és most zenés rendezvényekkel tölti meg a balatoni estéket. Az operett rajongóit különleges sorozat várja, amelynek keretében Kálmán Imre, a város szülöttének operettjeiből válogatnak részleteket.

Az Operett estek augusztus közepéig minden szerda este 19 órakor kezdődnek, a belépés pedig ingyenes.

A Balaton, a Rózsakert és a hajók látványa kiváló hátteret biztosítanak ezeknek a varázslatos estéknek. A szervezők szeretettel várják az érdeklődőket, hogy együtt élvezzék az operett műfajának örökzöld dallamait.

2024. július 17., szerda: Az Operettgálán Denk Viktória, Czető-Fritz Éva és Czető Roland énekes művészek lépnek fel, akik az operett műfajának csillogását és varázsát hozzák el a közönség számára.

2024. július 24., szerda: A „Marica grófnő” keresztmetszetében Vörös Edit, Domoszlai Sándor, Teremi Trixi és Kiss Zoltán varázsolják el a hallgatóságot Kálmán Imre egyik legnépszerűbb művével.

2024. július 31., szerda: A „Cirkuszhercegnő” című operett Simon Boglárka és Jenei Gábor főszereplésével színpadra kerül, izgalmas és lenyűgöző zenei világát bemutatva.

2024. augusztus 7., szerda: A „Csárdáskirálynő” keresztmetszete Szederjesi Teodóra, Kádár Szabolcs, Hirschl Laura és Keller Márton tolmácsolásában csendül fel, egy igazi klasszikus, mely minden korosztály számára kedves.

2024. augusztus 14., szerda: Az Operettgála szólistái Oszvald Marika és Szeredy Krisztina, akikkel garantált a felejthetetlen élmény.

Nyitókép: Illusztráció/Veszprémi Petőfi Színház hivatalos

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva