Zene a Zöldben 2024 – Siófok
Időpont

A siófoki Jókai park idilli környezete ad otthont a „Zene a Zöldben” koncertsorozatnak, ahol az árnyas fák alatt, a fűben heverészve élvezhetik a látogatók a változatos zenei előadásokat.

Az ingyenes koncertek minden vasárnap este 19:00 órakor kezdődnek, kivéve az augusztus 18-i zárókoncertet, amely 20:00 órakor kezdődik a Hajóállomáson.

Július 21., vasárnap 19 óra: Pál Krisztina Acoustic hozza el a lágy, akusztikus dallamokat, amelyek tökéletes háttérzenét szolgáltatnak egy nyugodt nyári estéhez.

Július 28., vasárnap 19 óra: Az Apáti Dixieland Band pezsgő jazz és dixieland zenéjével varázsolja el a közönséget, garantálva a jó hangulatot és a ritmusra való lábmozgatást.

Augusztus 4., vasárnap 19 óra: A Tarsoly Zenekar hagyományos magyar népzenei elemeket ötvöz modern hangzással, így hozva közelebb a népzenei gyökereket a mai közönség számára.

Augusztus 11., vasárnap 19 óra: Szentpéteri Csilla & Band lép színpadra, akik a klasszikus zene és a modern popzene határán mozgó stílusukkal lenyűgözik a hallgatókat.

Augusztus 18., vasárnap 20 óra, Hajóállomás melletti Dísz tér: A zárókoncerten a Dunakeszi Szimfonikusok lépnek fel a Hajóállomáson. Ezen az estén a klasszikus zene szerelmesei élvezhetik a szimfonikus zenekar grandiózus előadását, egy különleges helyszínen, a Balaton partján.

A szervezők szeretettel várják a zene és a természet szerelmeseit, hogy együtt élvezzék ezt a különleges zenei sorozatot Siófok szívében.

Nyitókép: Krausz Andrea

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva