Székelyhidi Ágnes asztrológus | 2024.09.08. 16:00
Heti horoszkóp 2024. szeptember 9-15.: Rendet tesz a Szűzbe lépő Merkúr
Saját jelébe, a Szűzbe lép a Merkúr bolygó, s innentől rendet teremt mindenféle értelemben. Könnyebb lesz szót érteni egymással, a munkába is bele tudunk mélyülni, és a szorgalmat is támogatja.

Kos heti horoszkóp

Ideje belerázódni a hétköznapokba, szerencsére ezt kimondottan támogatja hétfőn a Szűzbe lépő Merkúr. Nem kell gyászolnod a nyarat, hiszen a melegnek nincs még vége. A heti horoszkóp és szinte minden bolygó szerint kiülhetsz a teraszra, a kertbe kávézni, teázni. És nem kell megvárnod a hétvégét, ha biciklizni, sétálni szeretnél. Mindazonáltal ez a hétvége tuti, hogy kicsal a szabadba

Bika heti horoszkóp

Remek égi eseménnyel indul a hét: hétfőn reggel a Merkúr belép a Szűzbe, mely számodra tervezhetőséget, kiegyensúlyozottságot és ésszerűséget hoz. És nem csak neked, hanem a környezetedben lévőknek is. Ettől még ügyelned kell minden kimondott szóra, majd csütörtökön a kiadásaidra kell figyelned. Szerencsére a hétvégén találsz optimalizáló módszert.

Ikrek heti horoszkóp

Az „Egyik szemed sír, a másik nevet” jellemzi az egész hetedet. A legkellemetlenebb nap a szerda és a csütörtök lesz. Olyan érzésed lesz, mintha minden és mindenki összefogott volna ellened. Még jó, hogy bolygód, a Merkúr hétfőtől okos megközelítéshez segít hozzá téged (is). Csütörtöktől szombatig a józanság mutatja meg a kiutat. Vasárnap szárnyat és levegőt kapsz…

Rák heti horoszkóp

A tanulásban és a koncentrációban segít a Szűzbe lépő Merkúr hétfőtől. Lesz türelmed a részletekre is figyelni, sőt élvezni fogod az újfajta felismeréseket. Szerdán és csütörtökön diszharmonikus fényszögek az egészséged megőrzésére világítanak rá. A hőség elmúlt, de még vannak túlhűtött, klimatizált helyek. Hétvégén, a bolygók szerint, érhet meglepetés. Bármit tervezel, maradj nyitott!

Oroszlán heti horoszkóp

Elengedhetetlen átgondolnod a költségvetésedet, amelyben hatalmas segítség lesz a hétfőn a Szűzbe lépő Merkúr. Aprólékosan újra kell számolnod a bevételeidet és a kiadásaidat. Ügyelj a részletekre, de ne vessz el benne! És ne sajnáld magadat közben! Sőt megjutalmazhatod magad a hét második felében. Hétvégén a magánéletre, szerelemre kell időt szakítanod…

Szűz heti horoszkóp

Végre! Hétfőn 08:50-kor bolygód, a Merkúr közel 1 éves bolyongás után haza talál, és belép a Szűzbe. Ettől helyre áll a rend és a béke benned és körülötted. Mindez születésnapi ajándékkal ér fel. Csupán arra kell vigyáznod, hogy a precizitásod miatt ne kerülj konfliktusba szerdán vagy csütörtökön. Hétvégén a házi feladatod, hogy szeresd jobban magadat!

Mérleg heti horoszkóp

Te vagy a béke szigete. Sok ember talál meg ezen a héten a panaszával. Érezz együtt velük, de ne vedd át a bajaikat! Meghallgathatod őket, és drukkolhatsz nekik, hogy megtalálják a megoldást. Az égi folyamatok szerint a jövődre és a karriered építésére kell fókuszálnod. Egyelőre tájékozódj, a részletek később állnak össze. Hétvégén levegőt kell kapnod. Menj ki a szabadba!

Skorpió heti horoszkóp

Két uralkodó bolygód, a Mars és a Plútó két egymással szemben lévő jegyben jár. Bár nem állnak szemben egymással, te mégis dilemmába kerülsz: a szívedre vagy az eszedre hallgass? A szív a Rákban járó Mars, az ész a Bakban járó Plútó. Vigyázz, mert a Rák az önsajnálatra, míg a Bak az önsanyargatásra hajlamos! Az igazság középen van. Hétvégén ülj ki egy tisztásra, és elmélkedj ezen!

Nyilas heti horoszkóp

Csesztetésnek veszed, ha a főnököd kér valamit. Különösen feszült napok ezen a héten a szerda és a csütörtök. A Szűzben járó Nap és Merkúr szerint bosszanthat a szőrszálhasogatás, de lehet benne igazság. Küldd le a büfébe az önérzetedet, és a józan eszedre hallgatva precízen dolgozz! Hétvégén olyan konstellációk lesznek az égen, amelyek a bevállalásodtól függően repítenek el messzire…

Bak heti horoszkóp

Jó hatással lesz rád, hogy hétfőn reggel a Merkúr belép a Szűzbe, mert innentől hatékonyabbá és elégedettebbé válsz. Nagyobb eséllyel megértik az emberek a tényeket, és talán kevesebb kitérőt okoznak az érzelmek. De ne feledd, te sem vagy robot, vagyis az érzések természetesek. Hétvégén fellélegezhetsz a levegő jegyekben járó bolygóknak köszönhetően: Vízöntő Hold, Mérleg Vénusz, Ikrek Jupiter.

Vízöntő heti horoszkóp

A nyár átadta helyét az ősznek, de te mégis nosztalgiázol. Ez nem baj, ha nem szomorkodsz. A szeptember a szorgalmi időszak indulásáról szól – akkor is, ha tanulsz, akkor is, ha nem. Hétfőn a Szűzbe lépő Merkúr kifejezetten a szorgalmat támogatja. Sem a tehetség, sem a jó ötlet, sem a protektor nem ér semmit szorgalom nélkül. Hétvégén a Vízöntő Hold szerint jót tenne neked, ha kimozdulnál a négy fal közül.

Halak heti horoszkóp

A szeptember híres arról, hogy a nyár még egy utolsót nyújtózik a napágyon, és nem hajlandó átadni a helyét az esős, hűvös időnek. Az égi folyamatok szerint ki kellene használnod a kellemes estéket, és ehhez nem kellene a hétvégére várnod. Ülj ki a csillagos ég alá esténként, amely a kicsinyes csatározások fölé emel. Majd hétvégén szellőztesd ki a lakást, a fejedet és a tüdődet is!

Forrás: astronet.hu
Nyitókép: DMA

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva