likeBalaton.hu | 2024.08.19. 09:00
Balatoni időjárás az augusztus 19-i héten

Hétfő

A gyakran erősen gomolyfelhős égből szórványosan, főleg a Dunántúlon alakul ki zápor, zivatar. Az északkeleti szél erős lesz. A hőmérsékletben alig lesz változás, marad a 30-34 fok körüli meleg.

Kedd, augusztus 20.

Napos, gomolyfelhős időre van kilátás. Szórványosan fordulhat elő zápor, zivatar. Az északias szél többfelé lesz erős. Az ország északnyugati felén megszűnhet a kánikula, míg máshol továbbra is kánikula lesz 30-36 fokos értékekkel.

Szerda

Sok napsütés várható, már csak néhol fordulhat elő zápor, zivatar. Az északi szél még gyakran lesz élénk. 27 és 35 fok között változik a hőmérséklet, ÉNy-on lesz a frissebb idő.

Csütörtök

Napos idő várható, enyhébb felhőzettel. Csapadék nem várható. Megélénkülhet az északi szél. A legalacsonyabb hőmérséklet 15, a legmagasabb 35 fok lehet.

Péntek

Jobbára napos, száraz idő várható, időnként enyhe déli, délnyugati széllel. Hajnalban 15-20, napközben 30-33 fok ígérkezik.

Szombat és vasárnap

Folytatódik a kánikula, 22 fok körüli reggeli és 36 fok körüli nappali csúcsokkal, azonban záporokra, zivatarokra az egész ország területén lehet számítani.

 

 

 

Tervezd meg az utazást!



:


Forrás: koponyeg.hu
Nyitókép: Fürdőzők a balatonmáriafürdői strandon
Fotó: MTI/Varga György

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva