MW | 2024.09.03. 10:00
Forgalmirend-változás Veszprémben a gasztrofesztivál idején
Az ideiglenes forgalmi rend bevezetése a rendezvényre érkező megnövekedett gépjármű forgalom és parkoló járművek miatt szükséges.

A 2024. szeptember 6-8. közötti időszakban megrendezésre kerülő Balaton Wine & Gourmet fesztivál kapcsán a már megelőző időszakokban is alkalmazott forgalmirend-változás lép életbe.

Egyirányú közlekedési rend kerül bevezetésre az alábbi útvonalakon

A Veszprémvölgyi utca egyirányú forgalom szerint lesz használható a Kittenberger Kálmán utcai csatlakozás, illetve a Próder Ferenc utca közötti szakaszon a Próder Ferenc utca irányába. Szintén egyirányú közlekedési rend kerül bevezetésre a Próder Ferenc utcában a Veszprémvölgyi út irányából a Pápai út irányába, valamint a egyirányú forgalmi rend szerint lehet közlekedni a Tummler Henrik utcában, a Próder utca irányából a Síp utca irányába.

Az ideiglenes forgalmi rend bevezetése a rendezvényre érkező megnövekedett gépjármű forgalom és parkoló járművek miatt szükséges. A Veszprémvölgyi utca egy szakaszán a bevezetésre kerülő megállási tilalommal a torlódásokat és a váltakozó irányú forgalom folyamatosságát biztosítják.

Tervezd meg az utazást!



:


Forrás: veol.hu
Nyitókép: MTI/Bodnár Boglárka

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva