Tök Jó Nap 2024 – Fonyód
Helyszín Fonyód, Dísz tér
Időpont 2024. okt. 12. 12:30 - 21:00

Október 12-én Fonyódon ismét megrendezésre kerül a Tök Jó Nap, amely izgalmas programokkal várja a családokat és a szórakozni vágyókat. A Dísz téren egész napos eseményekkel készülnek, amelyek minden korosztály számára tartogatnak élményeket.

Az egyik legérdekesebb eseménye a rendezvénynek a töklámpásokból felállított kültéri kiállítás, ahol a korábban meghirdetett tökfaragó verseny pályaműveit láthatjuk. Egyéni, családos és csoportos pályaművekkel lehet jelentkezni, mindenki hozza az otthon (munkahelyen, óvodában, iskolában) elkészített tökkompozícióját,

a nézők pedig nem győznek álmélkodni az ötletes és bravúrosan kivitelezett alkotásokon.

A Tök Jó Nap délelőttjén a megnyitót követően az önkéntes tűzoltózenekar koncertje indítja el a rendezvényt, majd délután a II. Fonyódi Folklór Fesztiválon és táncházban is részt vehetnek az érdeklődők. Kiemelt program lesz a 16 órakor kezdődő gyerekműsor az Almaszósz Zenekarral, ahol Halász Judit legnépszerűbb slágerei csendülnek fel.

A nap folyamán bemutató előadást tart a Crystal SC, majd 17:30-kor a tökfaragó- és jelmezverseny eredményhirdetésére is sor kerül. Este pedig igazi zenei csemegékkel készülnek: Freddie akusztikus koncertje 18 órától lesz hallható, majd a Super Troupers ABBA show gondoskodik a hangulatról. A nap végén, 20 órától utcabál zárja a programot a Freakend Zenekarral.

Kiegészítő programokként töklámpás kiállítás, kézműves foglalkozások és vásár várja az érdeklődőket, valamint a gasztrosarokban különféle tökös ételek is kaphatók. Fonyód októberben a vidámság és a hagyományok jegyében vár mindenkit a Tök Jó Napon.

Program:

12:30 Megnyitó

12:35 Önkéntes tűzoltó zenekar

13:00 – 16:00 II. Fonyódi Folklór Fesztivál, Táncház

16:00 Gyerekműsor az Almaszósz Zenekarral
Halász Judit slágerek

17:00 Crystal SC. bemutató előadása

17:30 Tökfaragó- és jelmezverseny eredményhirdetése

18:00 Freddie akusztikus koncert

18:45 Super Troupers – ABBA Show

20:00 Utcabál a Freakend Zenekarral

Kiegészítő programok:

Töklámpás kiállítás

Kézműves foglalkozások

Kézműves vásár

Gasztrosarok tökös ételekkel

Nyitókép: Krausz Andrea

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva