Székelyhidi Ágnes asztrológus | 2024.09.22. 16:00
Heti horoszkóp 2024. szeptember 23-29.: Üdítő változásokat jeleznek a bolygók
Jegyet vált a héten a Vénusz és a Merkúr bolygó is. Előbbi kilép a Mérleg jegyéből, utóbbi épp ide lép be, és a diplomáciai érzéket erősíti, támogatja. Innentől egy kicsit mindenkivel könnyebb, egyszerűbb lesz egyezségre jutni. Használd a lehetőségeket.

Kos heti horoszkóp

Hétfőn a Vénusz jegyváltása arra figyelmeztet, hogy okosabban kell a pénzeddel gazdálkodnod. Ezzel párhuzamosan a közlekedésben is legyél körültekintő és elővigyázatos. Kellemetlen fényszögek kellemetlen szituációk sorát szimbolizálják. Egyetlen durva beszólásra sem szabad reagálnod. Szeptember utolsó hétvégéjén a gyermeki, kreatív, gondtalan részedet engedd szabadon!

Bika heti horoszkóp

Bolygód, a Vénusz a Skorpióba lép hétfőn hajnalban, ami igencsak felzaklathat. Sajnos a szerelmi életed és a közérzeted sem a legfényesebb. Szerencsére kedden és csütörtökön is lesznek kedvező konstellációk, amelyek sértődés helyett a józanságot erősítik benned (is). Csütörtökön a Merkúr jegyváltása segít a munkahelyi megbeszélésekben. Ezek után a hétvégét otthoni lazítással kellene töltened.

Ikrek heti horoszkóp

Hétfőn, kedden és szerdán nem tanácsos komolyabb megbeszéléseket folytatnod. Olyan feszült bolygóállások lesznek az égen, amelyek nem sok jót ígérnek. Csütörtökön bolygód, a Merkúr – amely a kommunikációért „felel” – belép a diplomatikus Mérlegbe, és helyre hoz minden nézeteltérést. A hétvégéd kalandosnak és eseménydúsnak látszik. Mindenképp mozdulj ki! Nem fogod megbánni.

Rák heti horoszkóp

Zavarba ejthet a hét során, hogy vannak, akik higgadtak tudnak maradni akkor is, amikor a többiek kiborulnak. Szeretnél te is ilyen higgadtan reagálni. Az égi folyamatok szerint képes vagy rá, egyszerre lesznek ugyanis az égen kedvező konstellációk kedden és csütörtökön. Szóval az érzékenységed nincs ellentmondásban a higgadtsággal. Legyél büszke magadra, a hétvégén pedig kényeztesd magad!

Oroszlán heti horoszkóp

Nem bírod tovább nézni, hogy az otthonod mennyire szedett-vedett. Vénusz hétfőtől segít, hogy szépítsd és a kedvedre alakítsd a környezetedet. De kapkodnod nem szabad. A héten szinte minden napra jut belső feszültséget és elégedetlenséget szimbolizáló bolygóállás. Ha nem vagy magaddal jóban, akkor ne hozz döntést! Péntektől hirtelen javul a közérzeted és a hangulatod is…

Szűz heti horoszkóp

Fölösleges vitákat kerülhetsz el, ha a hét első három napján nem tárgyalsz. Rázós bolygóállások borzolják ekkor az idegeidet – pontosabban rázós kijelentések és ésszerűtlen érvelések idegesítenek. Sokat javul a helyzet csütörtöktől, amikor bolygód, a Merkúr átlép a tapintatos Mérlegbe. Innentől te is és a másik is képes lesz cizelláltabban fogalmazni. Így megkönnyebbülve mész bele a hétvégébe.

Mérleg heti horoszkóp

Fölösleges vitákat kerülhetsz el, ha a hét első három napján nem tárgyalsz. Rázós bolygóállások borzolják ekkor az idegeidet – pontosabban rázós kijelentések és ésszerűtlen érvelések idegesítenek. Sokat javul a helyzet csütörtöktől, amikor bolygód, a Merkúr átlép a tapintatos Mérlegbe. Innentől te is és a másik is képes lesz cizelláltabban fogalmazni. Így megkönnyebbülve mész bele a hétvégébe.

Skorpió heti horoszkóp

Vénusz, a szépség, szeretet és a kis szerencse bolygója hétfőn hajnalban belép a Skorpióba. Vagyis lesz, minek örülnöd. Innentől szebbnek, szerethetőbbnek és kicsit szerencsésebbnek érezheted magadat. És borítékolható, hogy az irigyeid és ellendrukkereid száma megsokszorozódik. Mindig voltak, vannak és lesznek irigyek. Ne foglalkozz velük! Inkább hétvégén keress aktív programot!

Nyilas heti horoszkóp

Csapkodnak körülötted a villámok, de téged elkerülnek. Vagyis nem kell aggódnod, és nem érdemes belefolynod mások vitáiba. Maradj ki, maradj semleges, őrizd meg a hidegvéredet! Csütörtöktől sokat javul a helyzet. Egyrészt a kellemetlen bolygó-szembenállások megszűnnek, másrészt Merkúr, a kommunikáció bolygója belép a diplomatikus Mérlegbe. Így már a hétvégén fellélegezhetsz…

Bak heti horoszkóp

Munkahelyi civakodást jeleznek a bolygók a hét elejére. Ha vezető állásban dolgozol, emelkedj felül a kicsinyes rivalizáláson! Ha beosztott vagy, akkor maradj ki a pletykákból! Ha vállalkozol, akkor ne hagyd magadat: ha kidobnak az ajtón, mássz be az ablakon! A hét második felében könnyebben juthatsz egyezségre, amelyben a diplomatikus Merkúr segít. Ezek után a hétvégén élj magánéletet!

Vízöntő heti horoszkóp

Továbbra is takarékos üzemmódban kell költekezned. Semmilyen extra kiadást ne engedj meg magadnak! Olyan bolygó-szembenállások lesznek az égen, amelyek szerint nehéz helyzetbe kerülsz, ha nem fogod vissza a költekezést! Szerencsére csütörtökön a Merkúr jegyet vált, és innentől már nem sajnálod magad annyira. Vicces, de ettől könnyebbnek fogod érezni a döntést és a kapcsolataidat is…

Halak heti horoszkóp

Keddre, szerdára, és csütörtökre is jut 1-1 szuper fényszög a vizes jegyekben járó bolygók között. Ezek szerint nem szégyen, ha kimutatod az érzéseidet. Bár a kegyetlen bolygó-szembenállások szerint egyesek kritizál téged emiatt. De nem bújhatsz ki a bőrödből. Szóval maradj önazonos, és kedvezően alakulnak a dolgaid! Hétvégén lesz, mit ünnepelned. Tedd a barátaiddal, szeretteiddel!

Forrás: astronet.hu
Nyitókép: DMA

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva