Székelyhidi Ágnes asztrológus | 2024.09.29. 16:00
Heti horoszkóp 2024. szeptember 30-október 6.: nagyon szerencsés napok jönnek
Kifejezetten szerencsés időszak köszönt ránk ezen az első októberi héten. Most végre mindenki mosolyoghat, mert csupa jó dolgok történnek. Rád fér igaz?

Kos heti horoszkóp

Ez a hét a párod és a családod érdekei, céljai és véleménye körül forog. Többször lehet olyan érzésed, hogy rád senki sincsen tekintettel. Az a szerencse, hogy csupa harmonikus fényszög lesz az égen, amelyek garantálják a közös nevező megtalálását. A hétfői Nap-Merkúr, majd a szerdai újhold szerint az új szempontok meglepnek téged. Vizes konstellációk miatt a hétvégi események megríkathatnak…

Bika heti horoszkóp

AFantasztikusan indul az októbered: 1-én a fantasztikus fényszögek arra biztatnak, hogy folytasd a megkezdett munkát! Akkor is, ha a szerdai újhold új kihívások elé állít a munkahelyeden. Jöhet új kolléga, új rendszer, új feladat. Ezekhez alkalmazkodnod kell. Menni fog, amint meglátod, hogy ez segít neked. Hétvégén adj teret a szerelemnek! Akkor is, ha van párod, és akkor is, ha még nincs!

Ikrek heti horoszkóp

Továbbra is nehezedre esik megtalálni az egyensúlyt a munka és a magánélet között. Épp a legjobbkor jön a szerdai Mérleg újhold, ami a találékonyságot hoz neked. Megoldod, hogy „a kecske is jól lakjon, és a káposzta is megmaradjon”. Hétfőn, pénteken, szombaton és vasárnap olyan szuper fényszögek lesznek az égen, amelyek szerint nem kell aggódnod a pénz miatt. Sőt, nőhetnek a bevételeid.

Rák heti horoszkóp

Végre ez a hét visszaadja az emberekbe vetett bizalmadat, és a hitedet a sors jószándékában. Csodálatos, léleksimogató konstellációk lesznek hétfőn, pénteken, szombaton és vasárnap az égen. Emellett a kedd tanulásra, vizsgázásra, a szerda megbeszélésekre és ingatlanügyekre alkalmas. Csupa kedvező fényszög lesz az égen. Csupán vasárnap látszik nézeteltérés a családon belül, ha felveszed a kesztyűt. Inkább, ne tedd!

Oroszlán heti horoszkóp

Hátra dőlhetsz október első napjaiban. Úgy tűnik, megtetted a magadét, és várhatod az eredményeket és/vagy a reakciókat. Szerencsére kedvező értelemben, mivel csupa szerencsés fényszög lesz az égen. Persze ilyenkor törvényszerű, hogy jön valaki, és megkérdőjelezi az érdemeidet, vagy kétségeket ültet el a fejedben. Mindez a hétvégén látszik a leginkább kritikusnak. Ne hagyd magad!

Szűz heti horoszkóp

A dilemma még mindig jelen van, miszerint választanod kell, hogy az eszedre vagy a szívedre hallgatsz-e. De jó hír, hogy kedden dupla előnyös fényszög támogat, és le tudod rázni magadról a kétségekből fakadó fejfájást. A szerdai újhold új pénzforrást nyit meg előtted. Kérdés, van-e szabad kapacitásod, és megéri-e? A hét második felében vitasd ezt meg valakivel, akiben megbízol!

Mérleg heti horoszkóp

Október a te hónapod. Nem véletlenül vagy nagyon izgatott máris, amit a szerdai Mérleg újhold megerősít. Számodra ez az újhold a legkedvezőbb, ha újítani akarsz. Nem kell kapkodnod, de érdemes kitalálnod, milyen területen jött el a megújulás ideje. A bolygók szerint minden segítséget megkapsz a környezetedtől. Péntektől meghatódhatsz, és elsírhatod magad. Ne szégyelld a könnyeidet!

Skorpió heti horoszkóp

Pénteken a Skorpióban járó Vénusz, a kis szerencse bolygója a legelőnyösebb fényszöget kapja a Szaturnusztól, a nagy sorsbolygótól. Eszerint a sors is azt akarja, hogy végre egy kis szerencse érjen. Ezt egész héten tesztelheted. Ne feledd a mondást: „A szerencse a mellé áll, aki felismeri, és lehajol érte az utcán.”! Most kiderül, észreveszed-e az apró jeleket…

Nyilas heti horoszkóp

Ezen a héten két területen kell rendet tenned: a munkád és a pénzügyeid. Mindkettő áldást élvez az égi folyamatok szerint. Csak az hibádzik, hogy konkrét célok nélkül nem tud segíteni neked az Univerzum. Szóval pontosítsd, mit akarsz, és mit vagy hajlandó megtenni ezért. A hétvégéhez közeledve az érzelmek összezavarhatnak, eltéríthetnek a célodtól. Maradj éber, és ne engedd ezt!

Bak heti horoszkóp

7 nap alatt összesen 8 szuper fényszög garantálja, hogy ez a hét sikereket hozzon neked. A fanyalgók befogják a szájukat, a kritikusak arca megnyúlik, és az összeesküvés elméletet terjesztők zavarba jönnek. Te kétségek nélkül menj tovább, és bízz önmagadban! Tartsd szem előtt, hogy te maratonfutó vagy: vagyis a kitartásod a sikereid kulcsa! Hétvégén kicsit elfáradhatsz, ami normális…

Vízöntő heti horoszkóp

Nem baj, ha mérlegelsz – üzeni a szerdai Mérleg újhold és a csütörtöki Nap-Merkúr együttállás. Az a nagyszerű, hogy egész héten könnyedség és derű fog jellemezni. Ugye, észrevetted már, a legjobb döntéseket akkor hozod, amikor jó passzban vagy? Péntektől anyagi gyarapodást mutatnak a bolygók. Kérdés, elköltöd-e ezt a pénzt egyszerre, vagy végre tudsz tartalékot képezni…

Halak heti horoszkóp

Hétfőtől vasárnapig egy hatalmas bolygóháromszög áll össze, amelynek egyik sarkán a Halakban járó Szaturnusz áll. Vagyis te vagy ez egyik kedvezményezett. Lesznek, akik megdicsérnek, és lesznek, akik hízelegnek, mert érzik, most nyerő szériában vagy. Emlékeztesd magad a régi mondásra: „Inkább irigyeid legyenek”! Hétvégén annyi szeretetet kapsz, amiből félre kéne tenned…

Forrás: astronet.hu
Nyitókép: DMA

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva