likeBalaton.hu | 2024.09.28. 08:00
Kishegy Trail: terepfutás és túrázás festői balatoni környezetben
Szeptember utolsó vasárnapján a festői szépségű Kishegyen várják a mozgás szerelmeseit.
2024. szeptember 29-én már hatodik alkalommal csábítja a Fuss Neki egyesület a terepfutás és túrázás szerelmeseit a balatonlellei Kishegyre.
Igazi, családias hangulattal, gyönyörű egyedi befutóéremmel, lenyűgözően szép balatoni panorámával, szuperjó bemelegítésekkel, valamint zsíros kenyérrel és fröccsel várnak a célban minden sportolót szeptember utolsó vasárnapján a festői szépségű Kishegyen. A verseny megpróbáltatásait a táj szépsége feledteti.

Fotó: Kishegy Trail

Fuss egyéniben 7,5 / 15 / 22,5 kilométert, vagy csapatban 22,5 km-et (3 fős váltó), vagy túrázz (7,5 km). Vagy akár fusd le váltóban a 22.5 km-es távot, mert csapatban minden jobb. Szeretettel várják baráti társaságok, céges csapatok, sport klubok, egyesületek, családok jelentkezését is. Az idei év újdonsága, hogy a 22.5 km-es távunkat (3 kör) most már váltóban is teljesíthetitek, ha egy izgalmas, sportos kihívást kerestek.

Fotó: Kishegy Trail

A felejthetetlen élmény mellett biztosak lehettek abban, hogy a nap végére még jobban összekovácsolja majd a csapatot az együtt töltött idő, és a közös célért való küzdelem.
Helyszíni nevezésre 2029. szeptember 29-én 9 és 10 óra között lesz lehetőség az esemény versenyközpontjában (a Szt. Donát kápolna és Majthényi présház szomszédságában).
Tervezd meg az utazást!



:


Nyitókép: Kishegy Trail
Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva