Helyszín
Hévíz,
Rákóczi utca 16
Időpont
E-mail cím
bistro@bonvital.hu
Klasszikus BBQ ízekkel, Greenegg-gel, tölténysmokerrel és rengeteg füsttel várják vendégeiket az első Brix BBQ estére!
Vendégünk Németh Tamás BBQ szakértő, aki éttermünk Chefjével Csécsényi Zoltánnal és Csapatával fogja a felejthetetlen vacsorát elkészíteni-tudtuk meg a Brix bisztróban. A hévízi sétáló utcán található Bonvital Hotel étterme külsős vendégek számára is színes programokat, ételsorokat kínál.
A decemberi BBQ vacsorát kézműves sörökkel és nagyszerű borokkal teszik teljessé! Figyelmeztetünk Mindenkit! Éhen nem maradhat senki!
PROGRAM:
12:00-18:00: Brix teraszon BBQ szendvicsek és street food fogások
18:00: BBQ vacsora kézműves sör- vagy borsorral
Vendég váró falat:
- Mini “pulled”kecske&mangalica juhsajttal
Leves:
- Füstölt velős marhacsont eszencia
Főétel:
- Duroc sertésoldalas St.Louis cut
- Angus marhaszegy-oldalas
- Házi kakukkfüves marhahúskolbász
- Csibe nyalóka(BBQ csirkecomb)
Köretek:
- Céklás kukoricasaláta
- Mac and cheese
- Héjasburgonya&chili con burnt ends
- Házi paradicsomos kenyér
- Zöldsaláta színes paradicsomokkal
Desszert:
- Füstölt almáspite korianderrel
A vacsora ára: 11.900,- Ft/fő