Program:
Bulisátor:
18.00 kapunyitás
22.30 PETER SRÁMEK
23.30 KIS GRÓFO
00.00 Himnusz, pezsgőzés
0.15 Tűzijáték
01.00 GÁSPÁR LACI
A fellépők előtt és után DISCO
Tombola értékes nyereményekkel!
A helyszín csak részben fűtött, meleg öltözet ajánlott!
Belépő: 1.490,- Ft/fő (éjfélkor ajándék pezsgővel)
Borétterem és rendezvénypavilon:
19.00-22.00 Szilveszteri büféasztalos vacsora
Vacsoravendégek részére: érkezéskor welcome drink, éjfélkor egy pohárpezsgő, ingyenes belépés a bulisátorba, éjféli étkezés.
Büféasztalos szilveszteri menü:
Hideg ételek:
Szent Kristóf válogatás az éléskamrából (füstölt kolbász, szalámi, disznósajt, tepertő, füstölt májas, füstölt csülök rolád, sült húspástétom, kecskesajt és tehénsajt)
Salátabár öntetekkel és kiegészítőkkel
Házi sütésű kenyér és péksütemény
Leves:
Fácánhúsleves zöldségekkel és májgaluskával
Meleg ételek:
Grillezett zöldségekkel töltött cukkíni fűszeres juhtúróval és sajttal sütve
Vajon sült csirkemellfilé vargányamártással
Ropogósra sült malac csülök
Szarvasragu zöldfűszeres kelbimbóval
Köretek:
Sütőtökös rizottó
Almás párolt káposzta
Hagymás sült burgonya
Vajas petrezselymes gombóc
Desszertek:
Vaníliás darafelfújt kakukkfüves feketeszeder-raguval
Tiramisu narancssalátával
Idénygyümölcs
Éjfél utáni menü:
Csomboros lencseleves füstölt csülökkel
Székelykáposzta
Grillkolbász válogatás és roppanós virsli
Menü ára: 9.900,-Ft/fő
Asztalfoglalás ajánlott!
Transzferlehetőség előzetes egyeztetéssel!
A programváltoztatás jogát fenntartják.
További információ és asztalfoglalás:
Szent Kristóf Pincészet és Rendezvényközpont
8621 Zamárdi, Alsó pincesor
Tel: 00 36 30 335 3553,
00 36 70 638 2202