A januári borvacsorán egy elismert séf látogat el hozzánk. Péter Tamás egy budapesti híres, több évtizedes múltra visszatekintő étteremben bankett séf, ahol magas színvonalú követelményeknek kell megfelelnie. Számos hazai és nemzetközi személynek, közjogi méltóságnak, államfőnek kell kiváló minőségű ételeket alkotnia a csapatával együtt. Tamás olyan kulisszatitkokat mesél majd nektek, melyeket sehol nem olvashattok vagy hallhattok-tudtuk meg a szervezőktől.
Kreinbacher borok és Cornus pálinkák kíséretével, csodás ételekkel és izgalmas sztorikkal a januári borvacsoránk feledhetetlen est lesz!
Borvacsora menü:
Köszöntő ital: Kreinbacher Brut Classic
hideg előétel: Libamáj . Kávé . Sárgabarack
Kreinbacher Extra Dry
leves: Gulyásleves XXI. század
Kreinbacher Olaszrizling 2016
meleg előétel: Pisztráng . Föld . Fürjtojás . Petrezselyem
Kreinbacher Öreg Tőkék Bora 2016
főétel: Borjú . Burgonya . Zeller . Sárgarépa . Gomba
Kreinbacher Juhfark Selection 2015
desszert: Eper . Vanília . Bodza
Kreinbacher Rosé Brut
Borvacsora ára: 14 900 HUF, mely tartalmaz CORNUS pálinka kóstolót, 6 fajta bor kóstolást, a vacsorát és a felejthetetlen élményt!