2019.01.02. 18:00
Zalakaroson fürdőzéssel telt a szilveszter éjszaka
A hagyományos kiöltözős bulik helyett sokan a medencében töltötték az év utolsó napját. A vendégek szerint a karosi fürdő élményei feltöltődést adnak az új évre.

A jó hangulatot egy lemezlovas alapozta meg, majd a Cozombolis együttes lépett a közönség elé. Ottjártunkkor – két órával éjfél előtt – a belső és a külső élménymedence szinte tele volt bulizó, táncoló emberekkel. Cziráki László, a fürdő vezérigazgatója elmondta: közel 550 fő váltott jegyet, ami az elmúlt évekhez képest kiemelkedőnek mondható.

– A szaunákban is sokan időztek, ők jeges, sós és mézes felöntések közül választhattak – tette hozzá. – Éjfél előtt virslit és pezsgőt kínálunk, majd tűzijátékkal kedveskedünk. A fürdős szilveszter azért ilyen népszerű évek óta, mert ide nem kell kiöltözni, a hölgyek még a fodrászt és a kozmetikust is kihagyhatják, csak a kedvenc fürdőruhára van szükség.

Tóth Norbert, Bencze Boglárka, Kovács Brigitta és Molnár Attila is jól érezte magát a fürdőben
Fotó: Szakony Attila

A kötetlen szórakozás miatt választotta a szilveszteri fürdőzést egy somogyszobi pár is. Minden évben figyelnek arra, hogy az év utolsó napja különlegesen teljen. Dergecz Balázs elmondta: jártak már bálokban, volt, hogy étterembe ültek be, most viszont, mivel egy zalakarosi szálloda vendégei, ezt a fajta szórakozást is kipróbálták.

– Két éve nagyon jól éreztük itt magunkat – mondta a medencében táncoló kanizsai Gergely Éva. – Tavaly a kiöltözős verziót választottuk, de az nem jött be, ezért visszatértünk a családommal, mert rájöttünk, nincs ennél jobb évbúcsúztató. Ide nem kell frizura, se smink, hisz’ félhomályban bulizunk.

Fotó: Szakony Attila

A fürdőt az év minden szakában gyakran látogatja a zalaszentgróti Kovács Brigitta és Molnár Attila. A fiatalok most úgy határoztak: a szilvesztert is itt töltik. S jól döntöttek, hiszen a medence vize éppúgy kellemes, ahogy a társaság is. A magyarszerdahelyi Bencze Boglárka és párja, a dunaharaszti Tóth Norbert ismerősöktől hallotta, milyen jó óévbúcsúztató fürdőpartit tartanak a fürdővárosban, ezért alig várták, hogy átcsobbanjanak 2019-be.

Nézze meg képeinket a szilveszteri fürdésről:

 

Forrás: zaol.hu

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva