A családi borműhely Badacsonyörsön található. A szőlőterület 9 ha-on terül el Örsön, a Tóti- hegyen, a Badacsony-hegyen és Szigligeten. Fő szőlőfajták: Olaszrizling, Kéknyelű, Budai Zöld, Szürkebarát, Muscat Ottonel és Pinot Noir. Minden egyes szőlőfajtánál nagy hangsúlyt fektetünk a terméskorlátozásra illetve a szüreti időpont kiválasztására.
A pincében reduktív és újfahordós (500 l) eljárással, héjon áztatással készülnek a borok. A borkóstolókon a borok mellé igyekszünk gasztronómiai élményt is nyújtani, a helyi őstermelőktől vásárolt, illetve a saját magunk által készített alapanyagokból, kemencés ételekkel-tudtuk meg Váli Pétertől.
MENÜ ÉS BOROK:
Sajt és a Bor találkozása, Vendégünk Sándor Tamás az év sajttermelője.
Közös előadás Tomival a sajt és a borok harmóniájáról.
Sajtkülönlegességekből megkomponált négy fogásos vacsora.
Hozzá illő boraink, illetve Olaszrizling évjárat kóstoló.
Program: Borest barátommal, Sándor Tamással az év sajttermelőjével.
A borvacsora ára: 9.800,-Ft/fő
Vendégváró ajánlatunk február 9-15. között: 6 palack bor vásárlása esetén ajándékba adunk egy palack Balaton bort.
Ajándék a vacsora mellé: kedvezményes borvásárlás. (- 10 %)