Nekünk élmény a természet igazi lüktetése, az évszakok, a napok változása és ezt adjuk át az ételeken keresztül azoknak, akik ide jönnek-vallja a Tilia étterem üzemeltetője. Ezt érzékelik. Az életet.
Van még valami, ami itt Badacsonyban kézenfekvő, a borvidék adta lehetőségek. A legősibb és leginkább természetközeli mezőgazdasági tevékenységek egyike a szőlőtermesztés és a bortermelés és valljuk be bort mértékkel fogyasztva erősebb a vágy, az éhség, a jókedv, a vadász szenvedély, az érzékelés.
MENÜ ÉS BOROK a Borbarangolás vendégeinek:
Előétel: Süllő ceviche, kesudió, tavaszi zöldek
Leves: Spárga velouté, Kalla sajt
Főétel: Kacsamell, karalábé, házi tészta, jus
Desszert: Mandula crumble, menta, eper, túró mousse
Borok:
• Szászi Gyöngyös habzóbor
• Villa Tolnay Sauvignon Blanc
• Pálffy Pinot Noir Rosé
• Késői Szüret (Borbély Pince)
Program: Zenés est
Ajándék a vacsora mellé: egy csésze kávé és egy palack ásványvíz
A borvacsora ára: 8.500,-Ft/fő