viharjelzés: Siófoknál 0
10°
12°
É
11 km/h
Nyár 2018 - LikeBalaton fotópályázat

LikeBalaton fotópályázat! Töltsd fel kedvenc balatoni fotódat, és nyerj!

Ha nyár, akkor Balaton. A magyar tenger az életünk része. Minden évben biztos millió fotón megörökíted a balatoni nyaralás élményeit, és közösségi oldalaidon fent is vannak már ezek a képek, igaz?

Hiszen mindenkinek látnia kell, milyen gyönyörű volt a kilátás a bringás kiránduláson, mennyire megbámulták a strandon az egyszarvú gumimatracot, vagy hogy mennyire csinos volt a kislányod az új fürdőruciban.

Légy még menőbb, töltsd fel hozzánk is a kedvenc képeidet, és legközelebb talán arról posztolsz, hogy a tied a fődíjunk, a közel félmilliós Apache Matto elektromos kerékpár, amivel szeptemberben már körbe bicajozhatod a Balatont.

A többi nyereményért is érdemes küzdeni, folytathatod ősszel is a nyaralást a kétszemélyes, kétéjszakás, félpanziós hévízi üdülésen a négycsillagos NaturMed Hotel Carbonában****, és vár még 6 db LikeBalaton-szelfibot, hogy a következő nyaraláskor már egyszerűbb legyen az élményfotókon rajta lenni, és 6 db LikeBalaton.hu-ajándékcsomag is, hogy meglegyen a jövő évi strandszetted.

Mutasd meg most országnak-világnak a legcsodálatosabb balatoni élményed fotóját. Töltsd fel az alább található űrlapon fotódat, majd kampányolj magad mellett. Oszd meg a közösségi oldalon a fotót, mozgósítsd szavazásra a rokonokat, barátokat, a fél világot, hogy játékunk lezárása után élvezhesd az értékes nyeremények egyikét.

Fődíj: Apache Matto E5 elektromos kerékpár az AmBringa (Annyira Más Bringabolt) felajánlásával

Az Annyira Más Bringabolt hazánkban elsőként kezdett pedelec, azaz elektromos rásegítéses kerékpárokat forgalmazni 10 évvel ezelőtt. Felhőtlen élményt és luxus kényelmet kínálunk azoknak, akik a kerékpározásban a szabadságot kedvelik, nem pedig a nehéz emelkedőket és a kínzó megpróbáltatásokat. Két szakboltunkban (Budapesten és Budakalászon) várjuk az érdeklődőket a legújabb modellekkel!

További díjak:

2. díj: 1 db 2 személyes, 2 éjszakás hévízi pihenés a NaturMed Hotel Carbona**** szállodában – félpanzióval.
(December 20-ig érvényes az utalvány, előre egyeztetett időpontban.)

Hévíz, az élet forrása!

Ússz tavirózsák között télen-nyáron, kényeztesd magad masszázsokkal, válogass a helyi finomságok között a piacon. A világ legnagyobb természetes termáltava és különleges élmények várnak Hévízen. Pihend végre ki magad mester fokon!

Hévíz szívében, a fürdőváros egyik legnagyobb gyógy- és wellness-szállodájában minden megtalálható, ami a kikapcsolódást és a regenerálódást szolgálja. Wellnesspihenés, vizes élmények, kényeztető és egészségmegőrző kezelések várják a négycsillagos NaturMed Hotel Carbonában (www.carbona.hu).

3-8. díj: LikeBalaton-szelfibot

9-14. díj: LikeBalaton.hu-ajándékcsomag

A beküldött felvételekre folyamatosan lehet szavazni, a voksolást 2018. augusztus 30-án, csütörtökön, déli 12 órakor zárjuk le.
Eredményhirdetés: 2018. augusztus 31. 14:00

A feltöltött fotókat a következő SZAVAZÁS gombra kattintva tekinthetitek meg. Ugyanitt adhatjátok le szavazataitokat is!

 

A játék támogatói:


A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva