likeBalaton.hu | 2020.08.22. 17:21
Több helyen lassú a haladás a Balatontól a főváros felé
Az M7-es autópályán sokan haladnak a főváros irányába, több helyen lassan lehet csak haladni. A 7-es főút felé sem érdemes kerülni, helyenként ott is araszolnak az autók.

20.40

Siófok és Székesfehérvár között továbbra is szakaszos torlódásra és hosszabb menetidőre kell készülni. Martonvásár és az M1-es és M7-es autópályák közös szakasza között telítettek a sávok, lassabb a haladás. Az autópályával párhuzamos 7-es főúton is csak araszolnak a járművek Siófok és Lepsény között, ezért nem érdemes azt kerülőútnak választani. A főút forgalmát tovább lassítja, hogy Siófok belterületén korábban több személyautó ütközött össze. A 114-es km-nél megszűnt a sávzárás, de a forgalom még lassan halad.

19.10.

Az M7-es autópályán, sokan haladnak a főváros irányába-közölte az Útinform legfrisebb jelentésében. Siófok és Székesfehérvár között szakaszos torlódásra és hosszabb menetidőre kell készülni. Az autópályával párhuzamos 7-es főúton is csak araszolnak a járművek, ezért nem érdemes azt kerül útnak választani. A főút forgalmát tovább lassítja, hogy Siófok belterületén korábban több személyautó ütközött össze. A 114-es km-nél megszűnt a sávzárás, de a forgalom még lassan halad.

17.40.
Az M7-es autópályán, a Budapest felé vezető oldalon Balatonvilágos térségében a 86-os kilométernél több jármű ütközött össze. A sérült járművek a leálló sávot foglalják el, de a forgalom 2-3 km-en araszolva halad.
forrás: Útinform

A 7-es főúton, Siófok belterületén a 114-es km-nél, négy személyautó ütközött össze. Félpályás korlátozás van érvényben.

17-00

A helyszíni szemle időtartama várhatóan egy óra. A helyszínen félpályás útlezárás van érvényben.

Nyitókép: Szaniszló Hajnalka

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva