viharjelzés: nincs
16°
K
1 km/h
2018.07.22. 13:54 Időutazás Dr. Albannal Fonyódon
Megosztom
A kilencvenes évek legnépszerűbb magyar előadói és Dr. Alban szórakoztatta a közönséget a Retro Fesztiválon Fonyódon.

Szeretjük a kilencvenes éveket – ez volt a jelszava annak a Retro Fesztiválnak, amelyet a hétvégén tartottak Fonyódon. A két napos rendezvényen olyan előadókat hallhatott a közönség, mint Zoltán Erika, a Groovehouse, az Ámokfutók, az UFo vagy éppen a Fiesta.

Szombat este pedig egy nemzetközi sztár is színpadra állt, Dr. Alban személyében, aki eredeti szakmáját tekintve fogorvos, de a fogfúrót lecserélte az éneklésre és zenei producerkedésre. Olyan dalok fűződnek a nevéhez, mint az It’s my life, vagy a Sing Hallelujah.

Az fesztivál szombati napjára rengetegen voltak kíváncsiak, úgy tűnik, hogy az emberek még mindig szeretik a kilencvenes évek zenéit. Krisz Rudi és az Ámokfutók slágereit például kívülről fújták a legtöbben.

Este 10 óra körül aztán elérte a vihar Fonyódot. Leszakadt az ég sokan bemenekültek a helyszínen felállított sátorba, de többen kint maradtak, és a szakadó eső ellenére végig bulizták fesztivált.

A sátorban is jó hangulat uralkodott a jól ismert számoknál együtt énekelt a közönség.

Az este csúcsa tagadhatatlanul Dr. Alban fellépése volt, amikor a Sing Hallelujah megszólalt még azok is kiszaladtak bulizni, akik addig nem akartak megázni.


Galéria a Fonyódi Retro Fesztiválról:

A koncertről tudósított: Fenyő Zsuzsa

Hozzászólások

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva