viharjelzés: nincs
11°
17°
ÉK
1 km/h
2018.10.20. 15:00 Még egy falat a Balatoni nyárból
Megosztom
Szeptember végén Fábry Sándor látta vendégül a Balatoni nyár két műsorvezetőjét, Szabó Erikát és Vida Pétert. Meglehetősen vidám hangulatban idézték vissza az adások legpoénosabb pillanatait.

Az időjárással kapcsolatban ugyan még nincs okunk panaszra, de azért azt már mindannyian érezzük, hogy az ősz elkezdte kifenni alattomos karmait, amelyekkel lekapkodja a fák sárguló leveleit az ágakról. Kinek ne esne hát jól ilyenkor egy kis nyáridézés, főleg, ha olyan kiváló partnerekkel teheti meg mindezt, mint a Balatoni nyár két műsorvezetője: Szabó Erika és Vida Péter?

A június közepétől augusztusig, immáron hagyományosan jelentkező, napi szórakoztató magazinműsor két képernyőse, akik egyébként színészként is kollégák a Thália Színház társulatában, ezúttal a legizgalmasabb és legmókásabb, sokszor a műsor kulisszái mögül származó történetekkel érkeznek a Fábry következő felvételére, ahol az is kiderül, mekkora fenyegetést jelent egy hálót ugyan nem szövő, ám annál nagyobbat ugró farkaspók, milyen élő adásban tányért enni, sőt, még az is szóba kerül majd, hogyan lehet összeegyeztetni azt, amikor hajnalban még a műsorvezetés, este viszont már, néhány száz kilométerrel távolabb, a színjátszás feladatai rónak egyre nehezebb és álmosítóbb terhet a műsorvezető-színészekre.

Poénban nem lesz hiány, amelyre talán az a legfőbb garancia, hogy idén Vida Péter kapta meg a Rádiókabaréban nyújtott teljesítménye elismeréseképpen a Karinthy-gyűrűt, így – ha Fábry Sándorral együtt vetik be magukat a nyári történetek hullámaiba – abból csak jó sülhet ki.

Video forrása: Vida Péter rajongói oldala

Fábry Most!

Szabó Erika és Vida Péter mesélt a "Balatoni nyár" kalandjairól Fábry Sándornak a legutóbbi Fábry Mostban. Természetesen Fábry úr gratulált a Karinthy-gyűrű díjhoz is.A műsor eleje érdekesen hangzott, hiszen aki nem tudná, Vida Péter konferálja fel Fábry Sándor vendégeit és így tett ebben az adásban is. Ha erre is kíváncsi vagy, a teljes felvételt visszanézheted a mediaklikk.hu weboldalon. 🙂

Közzétette: Vida Péter rajongói oldala – 2018. október 7., vasárnap

Vida Péter és Aranyosi Péter estje

Hozzászólások

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva