2019.01.20. 22:54
Megszületett Kiss Ramóna és Lékai Máté kisfia
„Életem legjobb napja ez! Ennél nagyszerűbb nem lehetne! Nyertünk, apa lettem, boldog vagyok!” – mondta Lékai a dán TV2 riporterének, Lars Bruun Mortensennek.

A nemzetisport.hu cikkéből tudtuk meg a hírt, hogy világra jött a veszprémi származású színésznő és a Telekom Veszprém és a magyar kézilabda-válogatott játékosának, Lékai Máténak a kisfia, Noé.

Máténak egészen emlékezetes napja volt január 20-án: a Dánia–Magyarország mérkőzés után hajnalban hazarepült, hogy ott legyen Noé születésénél, ezt követően visszarepült a férfi kézilabda-világbajnokságra, majd főszereplő volt a Tunézia elleni diadalban – még a mérkőzés legjobbjának is megválasztották! Lékai a vegyes zónában beszélt a rendkívüli vasárnapról.

„Életem legjobb napja ez! Ennél nagyszerűbb nem lehetne! Nyertünk, apa lettem, boldog vagyok!” – mondta Lékai a dán TV2 riporterének, Lars Bruun Mortensennek.

„Nagyon nehéz volt, szinte semmit sem aludtam, hiszen játszottam az előző mérkőzésen, a meccs után meg nem jön álom a szememre, ezt követően jött nagyon korán a hazaút és a repülés. De visszaértem és nyertünk! Ami reggel történt, az a legfontosabb. Ami délután, az a második legfontosabb” – folytatta.

Lars Krogh Jeppesen, a dánok volt válogatott játékosa és a DR Sport riportere vázolta fel Lékai vasárnapját: 4.30-kor repült Billundról Budapestre, reggel megszületett a kisfia, 12.30-ra visszaért Herningbe, 18 órakor pályára lépett Tunézia ellen, bő másfél órával később pedig megválasztották a mezőny legjobbjának a 26–21-es magyar siker után, melyben hét góljával főszerepet vállalt.

Kiss Ramóna: „Bármikor megérkezhet a gyermekünk”

Címlapfotó: Kiss Ramóna facebook

Megosztom

Hozzászólások

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva