sonline.hu | 2020.06.22. 21:00
Nem fizetett, brutálisan összeverték
Öten estek neki egy férfinek Siófok belvárosában, mert az agresszív banda szerint tartozott nekik. Gyorsan elfogták őket.

A Siófoki Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya önbíráskodás miatt indított eljárást egy nyíregyház lakos és négy társa ellen, akik egy 30 éves hajdúhadházi vállalkozóval szembeni pénzkövetelésnek próbáltak erőszakkal érvényt szerezni. Az öt férfi 2020. június 19-én délelőtt Siófok belvárosában autójukkal a sértett útját elállták, majd a járműből kiszállva egyikük azonnali fizetésre szólította fel korábbi üzleti partnerét.

A számon kért adós tartozását vitatni kezdte, mire a vele szemben állók közül többen is támadólag léptek fel, ütni és rúgni kezdték, valamint autóját is megrongálták. A támadás elől először a gépkocsi utasterének hátsó részében próbált menedéket keresni, majd onnan kimászva egy közeli lakóingatlan udvarára menekült.

A bejelentést követően a rendőrök az öt elkövetőt elfogták. A nyomozók a 21 és 33 év közötti támadókat csoportosan elkövetett önbíráskodás miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Forrás: sonline.hu

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva