Hír TV | 2021.12.04. 12:00
Alsóőrsön termesztette a kannabiszt – az áramot is lopta hozzá
A Balatonfüredi Rendőrkapitányság munkatársai péntek hajnalban egy 58 éves kábítószer-terjesztéssel gyanúsítható férfit fogtak el.

Egy budapesti férfi került a rendőrség látóterébe, mivel az információk szerint kábítószert termesztett az alsóörsi nyaralójában, és azt ismeretségi körében értékesítette. Ráadásként az ehhez a tevékenységéhez felhasznált elektromos energiát az áramszolgáltatótól illegális módon vételezte – tudósít a Hír Tv.

Mindezen információk birtokában a rendőrök 2021. december 3-án hajnalban elfogták, majd a Balaton-parti faluban található ingatlanban – botanikus szaktanácsadó bevonásával ؘ– kutatást tartottak.

A házban összesen 138 darab kannabisz növényt és a növények termesztéséhez szükséges, megközelítőleg 2,5 millió forint értékű speciális termesztő-berendezéseket, eszközöket foglaltak le az egyenruhások.

A budapesti lakost őrizetbe vették, gyanúsítottként kihallgatták, és kezdeményezték letartóztatásának indítványozását az illetékes ügyészségen. Ellene kábítószer birtoklása bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Balatonfüredi Rendőrkapitányság.

Nyitókép: Illusztráció – Pexels/Aphiwat chuangchoem

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva