likeBalaton.hu | 2024.07.14. 18:00
Tábor Fesztivál: Alsóörsön az offprogramok is levesznek a lábadról
Biciklitúra a zenekarokkal, vízicsata, focimeccs, jelmezverseny és podcast-beszélgetések is lesznek a Tábor Fesztiválon.

Hamarosan startol a hazai rockerek egyik kedvenc balatoni fesztiválja

Idén ráadásul a magyar rock- és metalszíntér krémje mellett olyan legendás külföldi headlinerek is érkeznek Alsóörsre, mint a Toy Dolls, a Stratovarius, vagy éppen a Korpiklaani.

Biciklitúra a zenekarokkal és frissítő vízicsata a kánikulában

A Tábor fesztivál még ennél is többről szól: itt a napközbeni offprogramok éppen annyira fontosak, mint az esti ereszd el a hajamat, így indulhatsz a már jól megszokott, vádli erősítő biciklitúrára, ahol a legsportosabb zenekarok vezetésével gyűjtheted a kilométereket, vagy akár berobbanhatsz a már ikonikussá vált vizicsatába is, aminél lássuk be, a kánikulában nem létezik vonzóbb dolog.

Focimeccs, jelmezverseny és podcast-beszélgetések

Focimeccs várja a labdajátékok szerelmeseit, fesztivál-esztétika, vagyis jelmezverseny azokat, akik nem bírják magukban tartani a kreativitásukat. A relax pedig idén jó pár zenei tematikájú podcast beszélgetésben testesül meg, ahol többek között olyan nem mindennapi témákat járnak körve, mint a backstage-etikett, vagy a hogyan rajongj és hogyan ne témája.

A nappali pörgést mégis érdemes egyfajta bemelegítésnek venni, hiszen a fesztivál négy napja alatt csaknem harminc zenekar gondoskodik az emlékezetes éjszakákról.

A Tankcsapda, a Depresszió, a Leander Kills, a negyedszázados FISH!, a szintén jubiláló Road, vagy éppen a modernmetal aktuális kedvencei, a Mudfield, és a Down For Whatever csapata is lent lesznek a tónál, de természetesen a hazai blues király, Deák Bill Gyula, vagy a Totális Metál – Pokolgép évek koncertje sem maradhat el.

Hosszabb kihagyás után az Ossian is egészen biztosan újra színpadra lép a balatoni nyárban.

Tervezd meg az utazást!



:


Nyitókép: Tábor Fesztivál

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva