viharjelzés: nincs
ÉK
3 km/h
Harley-Davidson Open Road Fest 2020
Helyszín Alsóörs, Camping utca 17
Időpont 2020 jún. 10. 10:00 - jún. 14. 23:45
Ahogy az elmúlt 20 évben mindig, úgy 2020-ban is Alsóörsre zarándokolnak a zene és a motorozás szerelmesei. A környéken lakóknak is fontos nyárindító esemény a hagyományokhoz híven június második hétvégéjén, június 10. és 14. között kerül megrendezésre.

Az időpont megvan, vagyis 2020-ban is lesz motorosok fesztiválja Alsóörsön.

Így a ’Feel the Freedom’ életérzésről 2020-ban sem kell lemondanunk, a megfogalmazott igényeket követve egy új koncepcióval jelentkezik a fesztivál, amellyel a szervezők remélik, hogy még több embert sikerül majd megszólítaniuk.

Open Road Fest, feel the freedom, feel the music.

Van, amit szavakkal lehetetlen átadni, úgyhogy inkább megmutatjuk! Itt egy falatnyi abból, hogy mire számíthatsz az #OpenRoadFest-en! 😉 Oszd a meg a videót barátaiddal, hogy őket is átjárja a "Feel the freedom" életérzés! Mi nagyon bezsongtunk, és Te? 🙂 Váltsd meg jegyed minél előbb, nehogy lemaradj: http://www.openroadfest.hu/product/fesztival-hetijegy-kedvezmenyes/ ——————————————————————-When the words are not enough to describe what incredible feeling has the #OpenRoadFest, we show You 😉 Share with your friends because everyone have to experience it! Buy your ticket here: http://www.openroadfest.hu/en/product/early-bird-festival-ticket/

Közzétette: Harley-Davidson Open Road Fest – 2016. február 1., hétfő

További infók hamarosan.

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva