Kaviár, füstölt harcsa, tapenád - mini lángos Fotó: Mészáros Annarózsa
Fotó: Mészáros Annarózsa/likeBalaton.hu
Füstölt pisztráng, vinegrette, baguette • Császárhús, kelkáposzta, dió • Édeskömény, tarkabab, mazsola Fotó: Mészáros Annarózsa
Croquetas de jamon • Fogas ceviche, csili, szőlő • Manitas de Cerdo Fotó: Mészáros Annarózsa
Tóth Ádám sparhelten készíti a friss tapasokat Fotó: Mészáros Annarózsa
Padron paprika
Véres hurka, zsálya
Borok és tapasok Fotó: Mészáros Annarózsa
Articsóka krémes kenyérke
Fotó: Mészáros Annarózsa
Libamájas kalács burger • Túrós csusza pörccel, kaporhabbal • Sousvide libamellbaton szőlőmustban, zelleres almapürével, céklás tápióka tuile-lel • Füstölt tojásgyümölcskrém vargányával, olivás bagetten Fotó: Mészáros Annarózsa
Pizzás-grill kolbászka-mangó • Édes morzsában sült pacal- kerti füvek- fokhagyma muzsdéj • Kacsa burger- savanyított zöldség Fotó: Mészáros Annarózsa
Fotó: Mészáros Annarózsa
Baszk pacalos bruschetta, queso de cabra (kecskesajt aszaltszilvával töltve és panko morzsában sütve) Fotó: Mészáros Annarózsa
Megosztom
3 éve
Tapas-ok hétvégéje a Gasztrohegyen
1/43