viharjelzés: I. fokozat
25°
27° 19°
É
11 km/h
Gasztrohegy hétvégék/5. Gasztrofarsang
Helyszín Badacsonytomaj, park utca
Időpont 2019 febr. 22. 12:00 - febr. 24. 19:00
Ha azt mondjuk: fánk, mindenki egyre gondol. Pedig a fánknak ezer arca van. Kalandozz gyalog, vagy a gasztrobusszal és járd be a hegyet, az előételtől a desszertig!

Mi a Gasztrohegy?
Októbertől áprilisig megmutatjuk a gasztronómiai csúcsokat: 9 vendéglátóhely, 7 tematikus gasztrohétvége és a Badacsony egy olyan arca, amit csak ilyenkor, a nyugodtabb évszakokban lehet igazán felfedezni. A vulkanikus borokhoz izgalmas ételeket álmodnak a hegy vendéglátói és mindenit arra invitálnak, hogy ismerd meg fogásról fogásra, lépésről lépésre Badacsonyt.
Attól más ez a gasztrotúra, hogy nemcsak egy helyen lehet végigenni több fogást, hanem akár 9 helyen kóstolhatunk meg egy-egy különböző fogást – közben pedig szinte észrevétlenül feljuthatunk a csúcsra.

Ha azt mondjuk: fánk, mindenki egyre gondol. Pedig a fánknak ezer arca van, lehet ropogós, puha, töltött, kerek, csavart, túrós, lekváros, vagy akár sós variációk is lehetnek. És a legjobb, hogy sosem elég belőle. Február 22-24 között Badacsonyban minden a fánk körül forog majd!

Éttermek, borászatok:
Bonvino Borbár
Borbarátok Vendéglő
Istvándy Borműhely
Tilia Borvendéglő
Pláne Badacsony borterasz
St. Orbán Étterem
Laposa Birtok
Kisfaludy-ház

Szállások:
Badacsonytomaj: Borbarátok, Hotel Bonvino, Villa Sandahl, Óbester
Szigliget: Villa Kabala
Badacsonyörs: Vánkos

Utazás:
Gasztrobusz: Badacsony Turizmusirodától minden fél órában

Megosztom

Hozzászólások

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva