A nyitóhétvégén szeretettel várunk mindenkit Rizapusztán, aki finom ételekre vágyik és hisz abban, hogy a Balaton télen is menő. A hétvége folyamán bemutatkozunk pár állandó tétellel étlapunkról, többek között desszertünkkel a Máglyarakással, amit a megszokottól eltérően új köntösben tálalunk.
A nyitóhétvége folyamán mindenki a vendégünk egy pohár Büttner Attitüde Frizzante Cuvée 2017-es habzóborra, koccints és osztozz velünk az örömünkben-hívja a vendégeket a tulajdonos, Vincze Péter.
MENÜ:
Étvágycsalogató a kis kamránkból:
Hízott kacsamáj zsírjában szilvabefőttel, diós kaláccsal
Tölgyes Kamrája- Sonkák, sajtok, mangalica májas, friss kenyér, zöldségek
Leveseink:
Nagymama aranysárga húslevese, csigatésztával
Mézes sütőtök krémleves gesztenyével
Könnyedebb fogásaink:
Vargányás házi gnocchi-Szegi Karesz érlelt sajtjával
Lassan sült őszi zöldségek dióval és csipkebogyóval
Főfogások:
Háztáji csirkecombfilé rántva, lecsós tepsis burgonyával
Libacomb paradicsomos babraguval, ropogós hagymával
Omlós marhanyak csicsókával, sült almával
Malac pofa pörkölt, vargányás sós túrógombóccal
Édes finomságok:
Máglyarakás
Krumplinudli mákkal, birsalmával, vanília krémmel
Gyere el hozzánk, innen még biztosan nem láttad és kóstoltad a Balatont!